Dentex je napisao:
Gle, meni nebi bio problem otic do poste, pogotovo po ovakvom lijepom vremenu prosetat, problem mi je cekat drugi dan jer ovaj ne mogu pokupit i problem mi je sta onda ne moram slat preporuceno..
Sutra idem do poste, dobit cu broj postara, zalit cu se pa sta bude.. I kazu mi starci da su i njima tak papirici dolazili
Trek je lijepo reko, ne volontiraju nego su placeni za poso preko nas koji placamo njihove usluge..
Buje jbg, moja zgrada je mala i nemamo brojeve stanova, ima par katovaba na svakom katu su po dva stana tak da ga fkt ne mogu razumjet..
A pazi ovo, neki dan dosla mi dva paketa, naocale sa ebaya za dolar i pol, a u drugom malo veca cifra u vaperskoj opremi i ostavi pakete kod susjeda jer nikog nije bilo doma.. A kad neko bude doma onda corak
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
pripazi malo ak su to sunčane naočale. možeš za*ebat vid samo tako. Ak ti je do jeftinih sunčanih naočala, na ebayu imaš X-loop marku koja već od 7usd nude polarizirane sunčane naočale sa zaštitom. Polarizirane zapravo. probo. Ili chamelius. Možeš cijeli dan bit na suncu i navečer su ti oči odmorne ko ujutro. Kod ovih od 1.5usd sigurno ne