Max_ZG je napisao:
Moj poštar uvijek pozvoni, doduše nikad se ne penje na kat, ja siđem potpišem se i uzmem paket.
Ako je cijena dostave ponekad 4.5 kn, dobije 10.
Ako dođe neka lova od prodaje pouzećem, dobije nešto.
Jbg, ruka ruku mije, do sada mi nije priredio nikada to da moram po paket jer je bio ljen pozvoniti.
Moraš odgojiti svog poštara. Moj ćak zna da ako nema nikog doma da zvoni susjedu i ostavi paket.
Znaš ko dobije bakšu od mene? Dvojica konobara u mom kafiću koji znaju čim dođem jel hoću pivu ili kavu bez da im išta govorim, jer se viđamo na redovnoj bazi već skoro 6 godina, koji me svaki put nasmiju kolko god bio zbediran, koji su nam davali savjete kad nam je trebalo, koji su ljubazni a u isto vrijeme uvijek spremni za zajebanciju, koji okrenu rundu uz tekmu, kod kojih nismo ništa morali platit za norijadu.. E tamo mi kava košta uvijek 10kn bila ona ujutro na akciji 6 ili inače 8kn.. A poštar koji ima svoju plaču za poso koji NE obavlja, za čije usluge mu mi plačamo, sigurno neće dobivat dodatno ništa.. A počet će ga obavljat na ovaj ili onaj način, pa makar moro zvat ovog kontrolora za svaki ovakav slučaj.. Lijen je? Neda mu se radit? Super, nek da otkaz pa nek sjedi doma, ima dosta ljudi koji će to radit umjesto njega.. Razumijem da ljudi mogu imat loš dan, već sam odusto od žalbe za prvi dan nakon šta sam se smirio, al kad me idući dan dočekala nova obavijest, na kojoj je očito da ne zna ni koji je dan danas mi je prekipilo.. Fool me once, shame on you. Fool me twice shame on me