Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2024 22:50. Sada je: 03 pro 2024 22:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 76 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Poštar poštar - mozak mu nije oštar
PostPostano: 15 sij 2014 08:17 

Kad je dostavio Nemesisa i drpera, predao paket i još par pisma i nije mi dao da potpišem..specijalac je zaboravio. I sad već 10 dana na trackingu stoji da je paket u pošti..
Šta bi te vi napravili..bili pošteni ili se pravili ludi i čekali još malo pa prijavili da paket nije stigao,tj.da su ga specijalci izgubili??
Poštenje je poštenje, al sa druge strane ko ih jebe..tako imaju osiguran gubitak paketa pa nek pošalju "še enog"

Jučer stigao drugi paket, potpisao i taj je već oznaćen kao predan.

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh

Naslov: Re: Poštar poštar - mozak mu nije oštar
PostPostano: 15 sij 2014 08:33 
Moderator

Osiguran ili ne postoji tracking "dokle" je paket došao tako da bi čovjek jednog dana mogao imati problema ,,, ja bi nazvao poštu i rekao im što se desilo.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 09:31 

Moguće i da je sam potpisao ali nisu još zaveli u sustav ...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 09:35 

Samo se stavis na mjesto postara i razmisli sto bi bilo u redu da napravis...

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 09:36 

Moj poštar ima moje dopuštenje da sam potpisuje. Tako mi paket uvijek stigne, čak i ako nisam doma.

Drugo i bitnije. Poštar ti nije dužan donijeti paket. Njemu je posao da ti donese onaj žuti papir na kojem piše da možeš podignuti paket u pošti. Iz tog razloga, nemoj se žaliti. Ipak čovjek može imati problema zbog toga, pa bi ispalo da ima problem jer tebi radi uslugu.

Inače, palo bi i meni na pamet, ne brini :)

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 09:39 

ma odgovara vraga poštar..pošta uma osigurane pakete..mah, bed luck..ako budu šta pitali ok ako ne ko ih šiša. Ista stvar sa carinom, carinicima i li linićem..kao pošten morao bi ipak prijaviti carini da su propustili paket na kojeg se trebala platiti carina od 10$..da carinik ne bude imao problema, tj.da ne oštetim državni budžet :@

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 09:54 

ja sam nedavno narucio one girje za vjezbanje, dostava overseas express, lik mi istovari jednu više (vrijednost cca 500kn), uredno sve potpišem bok bok... nakon par sati zvoni: khm, znate, ovaj, jesam mozda kodvas istovario nesta viska... e sad mogo sam reć ne ajd bok, ili čak ni neotvarat vrata, on nema nikakvog načina da mi to uzme, al mislim da ipak treba malo poštenja u ovoj državi :D
nerazumijem zapravo ni bit pitanja ako si praktički odlučio prije neg si natipko post, a i ova usporedba s carinom, linićem i inima ne drži vodu, treba se uspoređivat s boljima uvjek a ne s kojekakim drkađijama :) :)

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 10:10 
Moderator

Moj slučaj je još gori, izgubili su TN tj predao mi je paket a zbog nekog ludog običaja poštar na Braču TN prepiše na svoj list kraj potpisa tek kad predaje isti.
Ne kužim šta i kako, ali moje malo mjesto nema poštu nego prvo veće, a ja nemam fiksni telefon a oni nemaju moj mob.
Dan nakon što su došla dva paketa s FT kuca meni na vrata žena vlasnika birtije preko puta, da šjor zvlai su iz pošte nešto vas trebaju.
Mislim si šta sad, ni na kraj pameti da trebaju TN.
Dobro krenem ja ionako ujutro na kavu u susjedno mjesto, navratim u poštu, a oni sretni da me vide, kao frka nemaju TN jednog od onih paketa pa, imam li možda još kovertu na kojoj piše. Reko nemam , bačeno, ali imam tata u mobitelu FT aplikaciju i sve ćemo riješiti. Malo su se čudili da netko prati svoje pakete mobitelom , ali dobili du TN.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 10:12 

:plus:
..... je napisao:
ja sam nedavno narucio one girje za vjezbanje, dostava overseas express, lik mi istovari jednu više (vrijednost cca 500kn), uredno sve potpišem bok bok... nakon par sati zvoni: khm, znate, ovaj, jesam mozda kodvas istovario nesta viska... e sad mogo sam reć ne ajd bok, ili čak ni neotvarat vrata, on nema nikakvog načina da mi to uzme, al mislim da ipak treba malo poštenja u ovoj državi :D
nerazumijem zapravo ni bit pitanja ako si praktički odlučio prije neg si natipko post, a i ova usporedba s carinom, linićem i inima ne drži vodu, treba se uspoređivat s boljima uvjek a ne s kojekakim drkađijama :) :)

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 10:18 

njah, teško da i možeš izmust od njih nešto i da hoćeš...fascinantno da u unutarnjem prometu, ako šalješ prioritetno i paket se ne dostavi drugi il treći dan (48 sati rok mislim), pošiljatelj ima pravo na povratnu naknadu u iznosu plaćene poštarine, baš ću jednom probat, došlo mi već tako par puta sa naljepnicom dostavljeno van roka....a da ne pričam kad nisam poslao preporučeno mod u SB, nego samo prioritetno, poslano na srijedu, petak panika, ponedjeljak idem da mi izdaju potražnicu, kad ono javlja kolega da stiglo:D

Povratak na vrh

[ 76 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: