Forum    FAQ

.

Početna » Općenito » Obavijesti

[ 39 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Godina treća
 Post Postano: 03 ožu 2014 00:18 

:hug: :brav:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ožu 2014 02:55 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
:brav: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 00:31 

Lijepo.
Cestitke i od mene... svima nama. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 09:41 
Moderator

Mislim da Kinta nije sve do kraja rekel, pa bum se ja nadogradil na njega...

Svi smo bili članovi jednog (mislim tada i jedinog u Rvata) foruma na koji smo kapali naizmjenice,, kako je tko otkrio svijet parenja.

MOD-ovi nam nisu bili niti u peti, te nismo niti znali da će uskoro nešto takvo biti must have u svijetu ozbiljnog parenja.
Svi smo koristili elektronske cigarete sa atomizerima 510 i 901, a prava revolucija je nastala kada smo otkrili RN4075 koji je radio nenadjebivo i davao fenomenalan okus arome.
Baterije su bile strahovite jačine od 150 mAh, da bi kasnije u XL verziji narasle na 300 mAh.
Bili smo oboružani sa hrpom refila, atomizera, još većim brojem baterija za iste i kupovali filter za napu kako bi sami mogli popravljati i unaprijeđivati refile.
Od liquida smo bili osuđeni na vrlo uski izbor.. najčešće Tobacco, USA Mix i RY4.
Naručivali smo sve iz Kine, a doma smo se mogli uputiti u jedan jedini dućan u Savskoj ulici.
Pojavio se i prvi MOD na tržištu.. veličanstveni DSE 905.. gledali smo u njega velikim očima na slikama i priželjkivali jedan takav.
Počeli su i prvi samostalni homemade radovi u vidu Nicostick-a, prvo kao mehanički MOD, a kasnije i elektronski (ovdje kad kažem elektronski mislim na mogućnost direktnog punjenja MOD-a bez vađenja baterije i korištenje istog kao Passthrough-a).
Počelo se polako sa nabavkom dijelova za izradu i popravke, izmjenjivala su se iskustva, a uskoro se počelo i sa izradom pravih MOD-ova u današnjem smislu.

I sve je bilo divno i krasno.. družili smo se online.. neki i u stvarnosti.. prenosili iskustva jedni drugima.. razmjenjivali opremu.. prodavali višak.. i svako malo se pridružio neki novi znatiželjnik na forumu.

Uskoro su se počele slagati neke frakcije, ćim se pojavio neki vid zarade ili se barem meni tako učinilo.
Pokojni CHROMEX, kakav je šaljivćina, stalno je negdje nešto komentirao i bio svakom loncu poklopac.. u pozitivnom smislu.
I tada se desilo.. CH je bio u par navrata baniran iz nekih čudnih razloga, a u nama ostalima koji smo bili slobodnog naćina razmišljanja počelo je pomalo kuhati.
Tako se pokrenula lavina.. stali smo u obranu CHROMEXA i iz solidarnosti sa njim nismo više htjeli sudjelovati u radu dotićnog foruma.
Maknuli smo se u stranu i tada je Kinti sinula ideja kak nas ne bu niko jebal i zakaj ne bi napravili svoj forum gdje ćemo se i nadalje moći nesputano družiti i razmjenjivati misli i ideje.

Rečeno.. učinjeno! Forum je poćeo sa radom i iako smo u početku glasili za neke tamo otpadnike, isto kao što je i forum bio proglašen smiješnim i bez budućnosti.. isti je danas narastao u najrespektabilniji forum u Hrvatskoj.

Stoga.. SRETAN TI ROĐENDAN FORUME!!! :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 09:58 

Za neki dan ću moći da se pohvalim kako sam vaper pune 3 godine, počeo sam sa parenjem par dana nakon što je ovaj forum nastao. Neke od saveta koji su mi najviše pomogli da uspem sam dobio upravo ovde, stoga Vaper klubu dugujem veliku zahvalnost.

Nažalost, slobodnog vremena imam sve manje pa ne učestvujem u forumskim pričama kao nekada, ali povremeno uspem da bacim pogled šta se dešava. Veoma mi je drago što ste postali najbolji forum na Hr prostoru jer to zaista zaslužujete.

Što se tiče Chromexa, sećanje na njega i njegov apsolutno unikatan smisao za humor ću čuvati onim što ga je uvek uveseljavalo:
Dodo :finger:

Uzdravlje

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 11:26 

Sritan Vam rođendan !

kažem sritan Vama jer sam ja ovdje tek od nedavno ;)

no uvijek sam bio na strani "otpadnika" :D

nekako, ajmo reći imam iskustva sa time u jednom drugom klubu nevezanom za paru ....

volim argumentiranu raspravu, a ovdje sam naišao na ljude koji su mi dosta pomogli u svijetu parenja
neki sa više strpljenja za njubare, neki su odmah na konkretan odgovor išli bez objašnjenja...

na kraju se na bilo koji način svede na to da su pomogli ;)
a to je bit svega...

nadam se da će uskoro zaživjeti ideja o nekom većem susretu svih nas...

još jednom sritan rođendan !

Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 12:23 

Sretan rođendan VC

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 14:07 

D@DO je napisao:
CH je bio u par navrata baniran iz nekih čudnih razloga, a u nama ostalima koji smo bili slobodnog naćina razmišljanja počelo je pomalo kuhati.
Tako se pokrenula lavina.. stali smo u obranu CHROMEXA i iz solidarnosti sa njim nismo više htjeli sudjelovati u radu dotićnog foruma.
Maknuli smo se u stranu i tada je Kinti sinula ideja kak nas ne bu niko jebal i zakaj ne bi napravili svoj forum gdje ćemo se i nadalje moći nesputano družiti i razmjenjivati misli i ideje.

Rečeno.. učinjeno! Forum je poćeo sa radom i iako smo u početku glasili za neke tamo otpadnike, isto kao što je i forum bio proglašen smiješnim i bez budućnosti.. isti je danas narastao u najrespektabilniji forum u Hrvatskoj.

Stoga.. SRETAN TI ROĐENDAN FORUME!!! :51:

Gdje je sad taj forum,na sta je spao,sretan rodjendan VC zajednico!

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 ožu 2014 00:55 

Eh... lijepo se sjetiti početaka, pa makar i sa zakašnjenjem.
Član sam foruma od prvih dana i u ove tri godine bilo je svega...
I zato samo kratko - Keep on rolling, vaperclub!

Povratak na vrh 

[ 39 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Općenito » Obavijesti

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club