|
.
Sada je: 01 svi 2026 15:34. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 15:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 17 tra 2015 22:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
kaj vam ozbiljno smeta!? a jeb*te...pa maknut ću ga onda ak je tak....ko bi rekao da ste tako osjetljivi
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 20 tra 2015 17:08 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
|
Meni smeta prejaka rasvjeta u Konzumu...
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 20 tra 2015 17:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
odi u Lidlo! 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: kritike i ostalo na forum Postano: 21 tra 2015 06:57 |
|
|
Još nisi, makni taj smiješni avatar 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: P: Cloupor mini 50W TC Postano: 05 lis 2015 21:39 |
|
|
|
kinta, max_zg, spavle
je li doslo do promjene u pravilima ili? nesto mi nije jasno, tema o tilemahosu je zakljucana jer je Max tako rekao, stavio svoj zadnji post i zakljucao jer eto moze. isto tako moze i mene banati ali nece nitko pa ni ja liti suze. koliko sam ja vidio nitko tamo nije nikoga vrijedjao ni pickario, koliko god fekini postovi bili idiotski. ok komentari su bili zakurac, ali sto nije to smisao ovog ''demokratskog foruma''? jednom je kinta zakljucao temu u pero doo jer je htio kupiti to sto je vec bilo u prodaji, jer eto moze.
Lp
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: P: Cloupor mini 50W TC Postano: 05 lis 2015 22:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ha? 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: P: Cloupor mini 50W TC Postano: 06 lis 2015 09:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
razdor je napisao: kinta, max_zg, spavle
je li doslo do promjene u pravilima ili? nesto mi nije jasno, tema o tilemahosu je zakljucana jer je Max tako rekao, stavio svoj zadnji post i zakljucao jer eto moze. isto tako moze i mene banati ali nece nitko pa ni ja liti suze. koliko sam ja vidio nitko tamo nije nikoga vrijedjao ni pickario, koliko god fekini postovi bili idiotski. ok komentari su bili zakurac, ali sto nije to smisao ovog ''demokratskog foruma''? jednom je kinta zakljucao temu u pero doo jer je htio kupiti to sto je vec bilo u prodaji, jer eto moze.
Lp Kakva su to sad pitanja u ovoj temi? Max je zakljucao jer je procjenio da je tema iscrpljena. Ako imas sto za reci samo trebas zatraziti da se topic odkljuca. Ja sam zakljucao taj topic jer sam kupio to sto je bilo ponudjeno. Ako ti nesto ne stima imas topic primjedbe na rad foruma.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 06 lis 2015 11:43 |
|
|
Je istina je. Od kad je max zakljucao temu vise nema nikakve rasprave i prepucavanja na forumu. Totalno je zamro forum. I onako u zadnje vrijeme nema nista interesantno na njemu a ovo je bila tocka na i. Moderatori bi trebali traziti po netu i objavljivati na forumu neke zanimljive teme tako da clanovima bude zanimljivo i da odrzavaju forum aktivnim. A ne da kljucaju jednu aktivnu temu. Forum ne smije sluzi samo za prodaju-kupnju parilica i opreme, tekucina iz kucne radinosti....itd. Za to postoji njuskalo i ostali oglasnici. U nadi da cete opet uciniti ovaj forum zanimljivim kao sto je bio prijasnjih godina lijep pozdrav iz toploga Splita 
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 06 lis 2015 12:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 06 lis 2015 13:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
jeeeeeeeeee  idem odmah srat po topiku! 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 15:34. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 15:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |