| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 12:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ubacio sam jednostavan matematicki zadatak koji treba rijesiti kod registracije, pa da vidimo koliko su roboti pametni.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Mr.President
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 13:22 |
|
|
|
Jel postoji negdje opcija da ostanes stalno logiran na forumu ili da se automatski logiram svaki put kad otvorim stranicu? Kad sam se tek registrirao mislim da sam stavio kvacicu na ostani ulogiran ali sad nigdje nemogu pronaci tu opciju
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 13:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mr.President je napisao: Jel postoji negdje opcija da ostanes stalno logiran na forumu ili da se automatski logiram svaki put kad otvorim stranicu? Kad sam se tek registrirao mislim da sam stavio kvacicu na ostani ulogiran ali sad nigdje nemogu pronaci tu opciju Automatsko logiranje sam iskljucio neki dan zbog navale spam robota.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 20:14 |
|
|
Brate, piče roboti matematiku kao pravi  evo ga još jedan se registrovao. Šta misliš, da im postavljaš prilikom registracije pitanja iz istorije, pogotovo iz zadnjih 20 godina - to nema trika da pogode, na pola ni mi ne znamo odgovor 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 20:15 |
|
|
Kinta je napisao: Ubacio sam jednostavan matematicki zadatak koji treba rijesiti kod registracije, pa da vidimo koliko su roboti pametni. Hmm,kako vidim djaba je da stavis i ravenku sa tri nepoznate.... 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 20:18 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: Brate, piče roboti matematiku kao pravi  evo ga još jedan se registrovao. Šta misliš, da im postavljaš prilikom registracije pitanja iz istorije, pogotovo iz zadnjih 20 godina - to nema trika da pogode, na pola ni mi ne znamo odgovor  
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 23:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Brate, piče roboti matematiku kao pravi  evo ga još jedan se registrovao. Šta misliš, da im postavljaš prilikom registracije pitanja iz istorije, pogotovo iz zadnjih 20 godina - to nema trika da pogode, na pola ni mi ne znamo odgovor  eeee, vidis, iduce pitanje ce biti nick Josipa Broza 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 20 sij 2012 23:48 |
|
|
Jovan ? 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 21 sij 2012 00:14 |
|
|
Tajna Internacionalna Teroristička Organizacija ? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 21 sij 2012 20:24 |
|
|
Kinta je napisao: eeee, vidis, iduce pitanje ce biti nick Josipa Broza  Bez zajebancije: to bi mogla biti fenomenalna a vrlo efikasna pitanja. Tipa: "ko je branio Sarajevo", "šef gestapoa iz Otpisanih", "Mirko i ____", itd... e da ga jebem ko napravi spam robota da to sve zna 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |