| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 21 sij 2012 21:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Kinta je napisao: eeee, vidis, iduce pitanje ce biti nick Josipa Broza  Bez zajebancije: to bi mogla biti fenomenalna a vrlo efikasna pitanja. Tipa: "ko je branio Sarajevo", "šef gestapoa iz Otpisanih", "Mirko i ____", itd... e da ga jebem ko napravi spam robota da to sve zna  Dobre ideje, za Valtera tesko da netko zna osim kineza gdje je to bio najgledaniji film. Matematicko pitanje 1+1 mi je vecina probila. Jedan plus jedan mi je probio samo poljak. A ovo se za sada drzi. Ako padne idemo na filmska pitanja. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 21 sij 2012 22:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: ma dejstvuje  koji je to k,kaj da radim s tim,i kaj s mojim androidom,pojasnite mi! Evo Sanjuska samo za tebe. Instaliraj ovo: https://market.android.com/details?id=c ... Wluam8iXQ..
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 22 sij 2012 07:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
UMOLJAVAJU SE SVI ČLANOVI VC-A IZ RVACKE DA IZAĐU NA REFERENDUM, PA SE GLASUJTE PO ŽELJIBTW. moj pijetao je dao glas za EU, sad ga idem uštrojit 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 22 sij 2012 10:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 Evo upravo mi CHI-CHI rekla da je fešta danas, pa ko nede na referendum neka se zaleti do bliske nam dežele, pardon Republike.Dakle počinje godina Zmaja. Hm, kod nas godina ludila.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 22 sij 2012 19:02 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Kinta je napisao: sanja je napisao: ma dejstvuje  koji je to k,kaj da radim s tim,i kaj s mojim androidom,pojasnite mi! Evo Sanjuska samo za tebe. Instaliraj ovo: https://market.android.com/details?id=c ... Wluam8iXQ.. to mi ima muž,ak si na maminja mislil  tak da mi ga je već dosta po kući
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 22 sij 2012 19:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: to mi ima muž,ak si na maminja mislil  tak da mi ga je već dosta po kući Ajde, a jel ti imas VC na mobu?
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 22 sij 2012 19:09 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
nemam,evo idem sad pogledat za ono!
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 24 sij 2012 15:41 |
|
|
|
Pitanje za Kintu: zašto ne mogu biti stalno prijavljen? Prije sam se samo povremeno morao logirati, a sada gotovo stalno
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 24 sij 2012 15:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Phil je napisao: Pitanje za Kintu: zašto ne mogu biti stalno prijavljen? Prije sam se samo povremeno morao logirati, a sada gotovo stalno Iskljucio sam automatsko logiranje zbog spam robota. Ali posto jos ne probijaju novu zastitu idem ga ukljucit, bar za probu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 19 vel 2012 11:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Uzeo sam veci hostig i sada imamo 3-4 puta vise prostora na serveru nego sto koristimo. Pa nek cujem prijedloge kako ga popuniti i u kojem smjeru bi htjeli da forum ide.
|
|
 |
|
 |