| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Tapatalk Postano: 16 srp 2012 14:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Imam pitanje za membere koji koriste tapatalk. Dali da stavljam update verzije ili ne? Imamo 3.2.0 verziju a aktualna je 3.3.1
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 16 srp 2012 14:28 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ako ti sad sve radi bez problema nema potrebe za nadogradnjom. Mozes se samo dovesti u situaciju da se nesto smrda bas onda kad ti treba.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 16 srp 2012 14:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dijelim tvoje misljenje, opcenito sam pristasa: Ako radi ne diraj.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 16 srp 2012 14:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
U prevodu: ne čačkaj mečku samo moš pokvarit, isto ko i s win, ne diraj dok radi, kad ne radi ponovo instaliraj
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 08 sij 2013 20:51 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Danas me Tapatalk uopće ne pušta na forum. Znalo se desiti i ranije, ali tad nisam mogao ni na jedan forum, a od danas samo na vaper club, tako da nisam siguran da je do mene. U prošlosti bi pomogla reinstalacija aplikacije.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 08 sij 2013 21:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Danas me Tapatalk uopće ne pušta na forum. Znalo se desiti i ranije, ali tad nisam mogao ni na jedan forum, a od danas samo na vaper club, tako da nisam siguran da je do mene. U prošlosti bi pomogla reinstalacija aplikacije. Mislim da je zbog ove selidbe foruma na drugi server. Sutra bi svakako trebalo biti dobro.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 06 pro 2013 02:53 |
|
|
|
Poruke na tt mi prikaze samo dio,ako skrolam dolje krene refreshat starije al izbaci opert iste ove...cca 10 komada...dakle nemogu pregledavat sve poruke...do tt-a il foruma?
Sent from ViperS
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 06 pro 2013 10:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vulja je napisao: Poruke na tt mi prikaze samo dio,ako skrolam dolje krene refreshat starije al izbaci opert iste ove...cca 10 komada...dakle nemogu pregledavat sve poruke...do tt-a il foruma?
Sent from ViperS Mislis na privatne poruke ili na postove foruma? Meni sve radi normalno.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 06 pro 2013 12:16 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Ja sam primjetio da mi ponekad preko weba pokaže više "nepročitanih" nego preko tapatalka.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Tapatalk Postano: 06 pro 2013 12:22 |
|
|
|