| Autor |
Poruka |
|
Medo
|
Naslov: Servisna podrška vaperima Postano: 16 ožu 2014 19:12 |
|
|
|
Potaknut mnogobrojnim upitima clanova VaperCluba i šire....otvaram ovu temu kako bi postojecim i novim clanovima na bilo koji nacin omogucili adekvatnu podršku, kako savijetima, tako i eventualnim popravcima. Ovim putem Vas sve molim da prilikom pisanja u ovu temu uzmete u obzir pisati iskljucivo o problemima sa Vašom opremom za parenje. Za eventualne popravke.......obratit se putem PP-a. Hvala!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Servisna podrška vaperima Postano: 16 ožu 2014 21:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Medo je napisao: neznam na koju temu misliš..... Mislio sam da sa ovom temom svedemo sve na jedno mjesto, jer problemi koji se javljaju sa opremom su raštrkani po forumu, a svi novi koji dolaze ne snalaze u sve vecem broju tema i postova. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Servisna podrška vaperima Postano: 17 ožu 2014 10:06 |
|
|
|
tehnicke stvari oko uređivanja foruma su za admina i moderatore....ako oni smatraju da je potrebno neka naprave podforum.....nemam ništa protiv toga..... A do tada molim da se tema koristi za što je predviđena, a ne za ovakva pitanja i tome slicno......hvala!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Servisna podrška vaperima Postano: 17 ožu 2014 14:36 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
camel
|
Naslov: Re: Servisna podrška vaperima Postano: 18 ožu 2014 11:08 |
|
|
|
mene zanima rješenje jednog problemčiča,imam sigelei zmax telescope i u svemu mi je odličan osim što mi gumb ponekad šteka i moram stiskati ko konj,da li za to i ima kakvo rješenje
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Servisna podrška vaperima Postano: 18 ožu 2014 14:18 |
|
|
camel je napisao: mene zanima rješenje jednog problemčiča,imam sigelei zmax telescope i u svemu mi je odličan osim što mi gumb ponekad šteka i moram stiskati ko konj,da li za to i ima kakvo rješenje ima...ako se nije pomaknula elektronika unutar kucišta....onda je prekidac propao, u tom slucaju mora ici zamjena prekidaca.....standardni prekidac koji se vecinom koristi na skoro svim elektronskim modovima.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
camel
|
Naslov: Re: Servisna podrška vaperima Postano: 18 ožu 2014 15:01 |
|
|
|
fino,još bih samo trebao znati gdje bih ja to mogao izvesti jer ja to ne bih znao napraviti
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Servisna podrška vaperima Postano: 18 ožu 2014 15:03 |
|
|
camel je napisao: fino,još bih samo trebao znati gdje bih ja to mogao izvesti jer ja to ne bih znao napraviti svi ostali upiti idu na pp
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |