Neznam bas zasto je ovo preseljeno, sad sam nekako skoz offtopic ovde i spamam u krivom forumu, al ajde ako kad je neki mod premjestio ovde ja cu play along

Hvala vam svima na dobrodošlici :o
spavle je napisao:
Vamo v5, protank atty, najbolje dva, par grijača i par metara Silke i khantala pa si miran par mjeseci
Koji protank ? Ono što sam vidio na fasttechu sve su mali sa replacable coilovima. Ti mi preporučaš da uzmem i materijal za rebuild i zamjenjive grijače ... ne kontam.
spavle je napisao:
isto tako možeš uzeti i kaju da FT pa složiti microcoil pa ti pranje attya i zamjena vate traje par minuta.
Sorry ali uopce ne razumijem ove rečenicu ... jeli to neki vape lingo ? Ali ako ima način i oprema da se pojednostavni i ubrza cijeli proces održavanja jako me zanima.
spavle je napisao:
Napiši odakle si pa će se sigurno u blizini naći netko iskusniji tko će ti pomoći da lakše prebrodiš početničke probleme i greške.
Okolica Sinja ... aka prolično daleko od bilo čega.
Corto preporucuje Ithaku, nekako mi se cini na tragu onoga sto trežim.
Što sa baterijama i punjačem ?
Sorry što ovako gnjavim sa stvarima koje su mnogima osnove i općepoznate, i koje su ne sumnjam dostupne po raznoraznim postovima razbacanim po forumu i općenito na netu.
Al jednostavno svega toga ima previše da bi se snašao za prvu ruku.
Trenutno imam 3 funkcionalne baterija i 3 funkcionalna attya od kojih nijedno ne zadovoljava moje potrebe ... poprilična količina bačenih para. Volio bi to izbjeć u budućnosti.
Nije mi bitno da preko noći sve nabavim jer ovo što ima mi može poslužit dok čekam pošiljku, ali definitivno želim pokrenuti cjeli procen narudžbe asap.
Tako da bi volio nekakvu pomoć da sastavim i naručim kompletan setup sa potrošnim materijalom i svim sitnicama koje život znače. Euro gore dolje mi znači mnogo, ionako ću vjerovatno naručit 2-3 attya (ne nužno ista) i duple baterije.
Eto, sorry još jednom što tlačim ovako sa neodređenim pitanjima na koja bi čovjek mogao napisat cjeli referat a da ne kaže sve što može