| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 18 srp 2011 13:18 |
|
|
|
Dobrodošao Siniša iz Varaždina...
|
 |
|
dhranj
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 23 srp 2011 20:23 |
|
|
Zovem se Denis, zivim u Rijeci i prije tri tjedna sam odlucio zamijeniti pusenje s parenjem. Sad kad bolje razmislim, ova prva recenica ne zvuci bas onako kako sam zamislio. Uglavnom... Oklijevao sam s predstavljanjem. Rekoh sebi, da se prvo uvjerim da li ce parenje biti po mom ukusu, ili cu se i dalje muciti s analognim cigaretama (tri do cetiri kutije dnevno tijekom 25 godina). Mislio sam da ce e-cigareta u najboljem slucaju biti zamjena za analogne, nesto poput nikotinskog flastera. A kad tamo... uglavnom, prije tri tjedna sam kupio Ego i od tada je ne pustam iz ruke (i to doslovno... prije nekoliko dana sam dripao e-tekucinu na plazi, a dvije osobe do mene su se dosaptavale kako bi bilo bolje da se maknu, jer ocigledno drzim nekakav detonator u rukama  ) Sve u svemu, pretpostavljam da cu se uskoro obratiti Sinisi za e-tekucine, a vjerujem da cu u ne tako dalekoj buducnosti krenuti u nabavu ponekog mod-a.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 23 srp 2011 20:38 |
|
|
Za tekucinu je Siniša najbolje rjesenje. A za mod ima vremena. Čudnih pogleda i komentara ce uvijek bit ali s vremenom ce ti to postat potpuno nebitno. 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 23 srp 2011 23:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Bok Denis od Fiume! Dobro došel! Ja sam e-cigaretu isfural u Rijeci još prije dvije godine, tak da bu tebi sad lakše.. 
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 24 srp 2011 11:52 |
|
|
dhranj je napisao: Zovem se Denis, zivim u Rijeci i prije tri tjedna sam odlucio zamijeniti pusenje s parenjem. Sad kad bolje razmislim, ova prva recenica ne zvuci bas onako kako sam zamislio. Uglavnom... Oklijevao sam s predstavljanjem. Rekoh sebi, da se prvo uvjerim da li ce parenje biti po mom ukusu, ili cu se i dalje muciti s analognim cigaretama (tri do cetiri kutije dnevno tijekom 25 godina). Mislio sam da ce e-cigareta u najboljem slucaju biti zamjena za analogne, nesto poput nikotinskog flastera. A kad tamo... uglavnom, prije tri tjedna sam kupio Ego i od tada je ne pustam iz ruke (i to doslovno... prije nekoliko dana sam dripao e-tekucinu na plazi, a dvije osobe do mene su se dosaptavale kako bi bilo bolje da se maknu, jer ocigledno drzim nekakav detonator u rukama  ) Sve u svemu, pretpostavljam da cu se uskoro obratiti Sinisi za e-tekucine, a vjerujem da cu u ne tako dalekoj buducnosti krenuti u nabavu ponekog mod-a. Dobrodošao, Fiumerane! E, probaj uzet ego-t LR attije i tankove da uštediš sebi dripanje. http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7759
|
 |
|
Fiume
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 24 srp 2011 13:09 |
|
|
|
Dobrodošao sugrađanine!Kad vidio na Korzu osobu sa "detonatorom" pridružujem ti se pa ćemo zajedno strašit ljude.U 3 tjedna sigurno si vidio prednosti parenja da se ne vratiš na analogne pa ti želim da,uz nesebične savjete forumaša,nađeš pravo rješenje za daljnje parenje.Sretno i uživaj Denis!
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 24 srp 2011 16:13 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
 i bolje nas našli A što se tiče detonatora , čuvajte se da vas ne okrive za Oslo a ja kažem neka misle šta hoće kada se stide da pitaju, a meni opet dobro 
|
 |
|
Ernest
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 30 srp 2011 13:23 |
|
|
|
Pozdrav svima .... Zvonimir iz SB-a Nadam se maloj pomoći forumaša da ne lutam mjesecima i učim na vlastitim greškama ..
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 30 srp 2011 13:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dobro dosao Zvonkec kao i svi ostali koje nisam upoznao tokom zadnja 3 tjedna.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 04 kol 2011 13:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 Dobrodošli svi novaci, malo sam bio na G.O. pa ajde sa zakašnjenjem.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |