|
.
Sada je: 25 tra 2026 19:39. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 19:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 14 ruj 2011 14:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Pozdrav, samo se nemoj razočarati u odluci o nabavi.Trebao bi kreniti sa nekom eGo-T, možda za početak.Ali sve je dobro, pa s vremenom uzmeš šta ti paše.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 03:42 |
|
|
|
Pozdrav svima. Evo s obzirom da se svi predstavljaju pa red je da i ja to ucinim. Zivim u ZG uglavnom, parim oko godinu dana vise-manje i nadam se da cu pridonjeti s nekim spoznajam svima na forumu
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 04:07 |
|
|
Sunčica iz Splita.  Parim već mjesec dana i guštam u otkrivanju svega novoga vezano za ovi upgrade. Pogotovo san happy kad vidim koliko je ekipa sa foruma ažurna kad zapne nama početnicima i puno ste mi olakšali početničke dane.  Čitam e-cigarete forum već 2 tjedna, tu sam sinjala i ovi ''demokratski''... Nekako se na ovim stranicama osijećam ka doma i zato sam se priključila jer mi je baš lipo bit dio svega ovoga i znat da u bilo kojem trenutku ispipavanja puta po mračnoj ulici imam ekipu da mi upali svitlo.  Jupi! Pozdrav svim starim, novim i budućim pariocima i hvala na dosadašnjoj i budućoj pomoći! 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 06:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dobro došli.Noćne ptice, ili ranojutarnje.Hm, ne znam, vidjet ćemo, da ste stavili avatar, tko zna, možda se i znamo od nekud. 
|
|
 |
|
 |
|
mudlin
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 08:34 |
|
|
pozdrav svima iz srca podravine, damir, 30 godina, kutija analognih dnevno.. dobivam klinca pa prelazim na e-cig... stigao mi eGo.. pa bumo vidli... 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 08:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pozdrav Damire, dakle iz Pitomače? He, tam su mi živili djed i baka od 1942., pa do.....
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 09:46 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
Dobro došli svi novi članovi koje nisam pozdravioPtichicaa je napisao: Sunčica iz Splita.  Parim već mjesec dana i guštam u otkrivanju svega novoga vezano za ovi upgrade. Pogotovo san happy kad vidim koliko je ekipa sa foruma ažurna kad zapne nama početnicima i puno ste mi olakšali početničke dane.  Čitam e-cigarete forum već 2 tjedna, tu sam sinjala i ovi ''demokratski''... Nekako se na ovim stranicama osijećam ka doma i zato sam se priključila jer mi je baš lipo bit dio svega ovoga i znat da u bilo kojem trenutku ispipavanja puta po mračnoj ulici imam ekipu da mi upali svitlo.  Jupi! Pozdrav svim starim, novim i budućim pariocima i hvala na dosadašnjoj i budućoj pomoći!  Pogotovo Sunčica, ne zbog ovo ili ono ali kad čujem Splitski naglasak ja se rastopim od uživancije, obožavam taj način govora i slušao bih ga stalno, a Sunčica piše kao što i govori, .. kao da je čujem 
|
 |
|
mudlin
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 10:32 |
|
|
CHROMEX je napisao: Pozdrav Damire, dakle iz Pitomače? He, tam su mi živili djed i baka od 1942., pa do..... ipak koprivnica.. 
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 12:08 |
|
|
CHROMEX je napisao: Dobro došli.Noćne ptice, ili ranojutarnje.Hm, ne znam, vidjet ćemo, da ste stavili avatar, tko zna, možda se i znamo od nekud.  Evo ja stavila. Ali friška sam pa ne virujem. Ali respect ljudima koji sastavljaju hehe. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 ruj 2011 12:17 |
|
|
yenki69 je napisao: Dobro došli svi novi članovi koje nisam pozdravioPtichicaa je napisao: Sunčica iz Splita.  Parim već mjesec dana i guštam u otkrivanju svega novoga vezano za ovi upgrade. Pogotovo san happy kad vidim koliko je ekipa sa foruma ažurna kad zapne nama početnicima i puno ste mi olakšali početničke dane.  Čitam e-cigarete forum već 2 tjedna, tu sam sinjala i ovi ''demokratski''... Nekako se na ovim stranicama osijećam ka doma i zato sam se priključila jer mi je baš lipo bit dio svega ovoga i znat da u bilo kojem trenutku ispipavanja puta po mračnoj ulici imam ekipu da mi upali svitlo.  Jupi! Pozdrav svim starim, novim i budućim pariocima i hvala na dosadašnjoj i budućoj pomoći!  Pogotovo Sunčica, ne zbog ovo ili ono ali kad čujem Splitski naglasak ja se rastopim od uživancije, obožavam taj način govora i slušao bih ga stalno, a Sunčica piše kao što i govori, .. kao da je čujem  Jaaao, baš lipo. Evo mi se crveni obraz.  :*
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 19:39. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 19:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |