| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 24 ruj 2011 11:58 |
|
|
Pozdrav svim novim clanovima 
|
 |
|
2ugly
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 ruj 2011 23:03 |
|
|
|
- Branislav - 31g - Požega(HR) - 6g plavi Walter kutija dnevno - 10 dana parim Marlboro i Desert Ship nikotin 18 (Totally Green) - isparilo 20ml - parni strojevi: RIVA-T za po doma i 510 T za po okolo
Pozdravljam sve članove demokratskog foruma.
_________________ Hvala Bogu što sam bio pušač.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 ruj 2011 23:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Dobro došel Brankec! A i svi ostali kroz prethodni tjedan isto tako! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 26 ruj 2011 08:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pozdrav Branko. Vidim da nam je Slavonija jako zastupljena. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 26 ruj 2011 08:34 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Pozdrav iz Slav. Broda i dobrodošao!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 26 ruj 2011 08:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Pozdrav Branko.Šta vi u slavoniji nemate duhana?Svi parite, ima vas najviše, bar po raznim forumima.Svaka čast. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 26 ruj 2011 15:26 |
|
|
Na inzistiranje tj preporuku Kinte i straha  od CHROMEXa odlucih se predstavi. Naj obicniji 36 godisnjak koji je (rekla zena da moramo poceti stedjeti:JA moram prestati piti pivo,a ONA ce mi prestati kupovati cigarete)nakon dugog razdoblja koristenja kako ih sada zovem/nazivam analognih cigareta upoznao cari e-cigarete ili ti parenja,Zovem se Majka sto je kratica od neznam cega.....blah tako me zovu od milja cijeli zivot,dolazim iz zupanije kojoj je koza zastupnik uglavnom parim skoro pa vec 3 mjeseca i osjecam se fenomenalno(JBT ko na seansama za lijecene alkoholicare) JA sam Majka i ja sam ALKOHOLICAR("PARIOC")
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 26 ruj 2011 15:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Bravo Maaaajka, ko prizna pola mu se prašta.Piva nije problem, a koza, hm ISTRA? Nisam baš takav kako me kinta opisao, ali volim neku formu, recimo predstavljanje, a ne znam zašto.To je jače od mene, valjda me mama naučila, ili baka..... 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 26 ruj 2011 23:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Majka je napisao: rekla zena da moramo poceti stedjeti:JA moram prestati piti pivo,a ONA ce mi prestati kupovati cigarete) cek cek a na cemu ce ONA stedjet? welkam u klub papucara
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mudlin
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 27 ruj 2011 08:23 |
|
|
Kinta je napisao: Majka je napisao: rekla zena da moramo poceti stedjeti:JA moram prestati piti pivo,a ONA ce mi prestati kupovati cigarete) cek cek a na cemu ce ONA stedjet? welkam u klub papucara evo prijavak...u klub papucara... tjedan dana freee.... 
|
 |