| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 27 ruj 2011 14:31 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
na njemu,valjda 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 27 ruj 2011 20:26 |
|
|
sanja je napisao: na njemu,valjda  
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
franc
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 09 lis 2011 19:37 |
|
|
Pozdrav svima, dolazim s onog cnog foruma i sve znam o e-pljugama... ma vraga znam, znam da imam jos puno toga za isprobati  Iz Sesveta sam, parim eGo, clearomizere, a u zadnje vrijeme 510-T, kao sto sam vec negdje i naveo, falio mi je grif drzanja normalne cigarete i zato mi sada pase 510-T.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 09 lis 2011 19:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 09 lis 2011 20:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
lacni franc  Iz Sesveta? A da nisi ti Frano?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
franc
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 09 lis 2011 20:53 |
|
|
Lacni Franz Nisam, ja sam svoj Franc 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 lis 2011 08:24 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Dobrodošao Franc. Kad uloviš vremena, daj na forumu svoj osvrt na 510-T system. S obzirom da se baš i nije previše pisalo o njemu, imam dojam da su useri zadovoljni. Čak i više nego s eGo-T sistemom.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
SreleAR
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 lis 2011 15:50 |
|
|
|
Hahaha.. vidim da se u chat-u spominje nekakav novi forumaš.. ne znam da li se to odnosi na mene ili nas ima više novih danas :-D.
Uglavnom, da se predstavim, ja sam Srećko .. iz ZG. Bacio sam se na e-cigaretu prije jedno dva tjedna i za sada sam potpuni početnik.. borim se sa hrpom informacija hehe.. i taman kad pomislim da mi je krenulo.. zaključim da i nije baš hihihi. Uglavnom, mislim da definitivno prelazim na parenje i rastajem se od analognih... možda i je nešto veći gušt analogna, ali uz sve prednosti parenja, to je zanemarivo.. barem po mom mišljenju. Hmm.. da ne duljim puno za prvi post.. (iako imam borbe s bazama.. kolikogod jednostavno zvučalo... muče me.. ali možda je to samo u mojoj glavi :-) ). U svakom slučaju, dosta za sada. Pozdrav svoj ekipi s foruma :-) i do tipkanja... hehe, najprije da proučim postojeće teme, da ne pitam trivijalnostipo 10ti puta hehehe.
Pozdrav!!
Ahh.. zaboravih napisati... parim na kGo (činila mi se sasvim ok cijena) 1100 mAh baterija i na njoj (kupljeni odvojeno) dual coil cartomizeri. Kako mi se čini.. sasvim ok. U cart stane skoro 2 ml tekučine i to mi je za nekih 3/4 dana... tako nekako drži i baterija... uvijek sa sobom imam i rezervnu bat i cart i za sada prezadovoljan. Jedino, borba s tekučinama :-)
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 lis 2011 17:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Dobro došel Srećko! A za tekućine ne brini, sve bu to sjelo na svoje mjesto s iskustvom!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 lis 2011 19:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Srećko, bok.Tak mi se i tatek zove.Fala bogu, neki zagrepčanec, za promjenu.Samo prouči malo po forumu, a moš se i nać s nekim iz megalopolisa da vidiš kak te tekučine i ostalo šljakaju.Ne dao bog da dojdeš na neki VC jer to su sve neozbiljni ljudi, hm, vidi se i po postovima.Ak ti kaj treba zooooovi, samo zooovi svi će....ops odo ja vrit. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |