|
.
Sada je: 25 tra 2026 18:10. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 18:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 lis 2011 21:07 |
|
|
Pozdrav Franc i Srecko &  ..... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 lis 2011 23:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
bok srecko i dobrodosao. Nije o tebi bilo rijec na chatu nego o rusima koji spamaju. Ovaj je malo pametniji pa se spaja preko proxija. Inace ako ti zapne bilo sto samo vici. Problem s bazama je beskrajno jednostavan za rijesit ... za onoga ko ima iskustva.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
SreleAR
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 11 lis 2011 09:21 |
|
|
Hvala na podršci  . Mah... nadam se da sam došao na nekakvu zelenu granu hehe.. barem za početak.. Naime, problem je u tome da inače imam problema s alergijama u proljeće i tak, pa sam iz svega skupa prije pročitanog zaključio da je bolje da se baziram na VGu nego PGu... E sada, ne znam da li je to samo u mojoj glavi ili je stvarno tak, a frka me puno isprobavati da ne završim na hitnoj hehe.. ali uglavnom, kad si stavim puno VG-a (čak i 50:50 mi se čini dosta previše), nakon par dimova imam osjećaj kao da mi je jezik prevučen vatom  ... i sad mi nije jasno jer ako se ikada spominjealergija, onda je to obićno na PG, a ne na VG.. uglavnom, mješajući i isprobavajući sam ubio jedno 30 ml gotovr tekučine (jer sam htio razblažiti).. uglavnom, kupovna mi je ok, a mislim da je ona čisti PG (Dekang Dunhill mislim). hehe, prvi utisci... sve tekučine koje sam probao (3-4 duhanske) mi imaju okus kao ulje iz getribe  , ali nakon dans-dva parenja se naučim i ok su mi... Bumo vidjeli hehe. NEMA PREDAJE 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 11 lis 2011 09:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Lis je tvoj covjek. Slicne probleme je i on imao, ali kada je potpuno izbacio PG iz upotrebe sve je leglo na svoje mjesto. On ti moze to detaljno opisati.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
SreleAR
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 11 lis 2011 09:59 |
|
|
Ma problem je što se meni čini da imam problema s VG-om  , to je ono što me buni... ali da ne off-topičarim ovdje.. budem otvorio temu u tekučinama, pa tamo malo bolje objasnim  . Hvala!
|
|
 |
|
 |
|
draz
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 17 lis 2011 18:30 |
|
|
Pozdravljeni, ja sem iz Ljubljane, glasbenica/skladateljica, producentka, učiteljica, majka, ljubiteljica dobre hrane, vina, potovanja, dobrog društva, mora, znanosti, teatra, tehnologije, kave, čistog zraka, životinja, e-cigareta itd.. 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 17 lis 2011 18:41 |
|
|
|
DOBRO DOSLA
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 17 lis 2011 19:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
draz dobro dosla Po tvojim interesima vidim da ces se jako lijepo uklopiti u nas mali forum 
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 17 lis 2011 19:08 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
Pozdrav,ljubiteljice iz dežele . Pozdrav svim novim članovima . I pozdrav i Ćićolini ovaj htedoh reći Majci  .
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 17 lis 2011 19:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
draz je napisao: Pozdravljeni, ja sem iz Ljubljane, glasbenica/skladateljica, producentka, učiteljica, majka, ljubiteljica dobre hrane, vina, potovanja, dobrog društva, mora, znanosti, teatra, tehnologije, kave, čistog zraka, životinja, e-cigareta itd..  E, to volim, bravo  , sada može sve, što se mene tiče.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 18:10. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 18:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |