| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 24 lis 2011 23:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nerobol ... aha imamo i bildere hehe
dobro nam dosao i ne pretjeruj sa steroidima
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 24 lis 2011 23:46 |
|
|
n3r0b0l je napisao: Pozdrav svima,parim godinu dana,trenutno ego tank....odmah da pohvalim sajt,vidim ima baš dosta korisnih informacija ovde... Lijep pozdrav amico i ugodno forumarenje
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 lis 2011 06:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Dobro došao.......b0l, uživaj. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
n3r0b0l
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 27 lis 2011 16:31 |
|
|
Hvala svima na dobrodošlici! Kinta je napisao: Nerobol ... aha imamo i bildere hehe
dobro nam dosao i ne pretjeruj sa steroidima Nekad bilo preterivanje....sad je već tu porodica,odvratno mi da krijem špriceve,ampule, i tablete od žene,i ćerkice  ....možda po neka kura test-a jednom godišnje...
|
|
 |
|
 |
|
gogoxxx
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 13:41 |
|
Pridružen: 31 lis 2011 13:19 Postovi: 9 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Pozdrav svima... Eto i mene u vasem drustvu, kak se ono veli - paritelja? Hehe, ajd nadam se da prestajem bit pusac.... Nego, nemam apsolutno nikakvog pojma o tim e-cigaretama, sve kaj znam ja rekla-kazala a od danas sam i vlasnik Riva-T e-cigarete...a posto sam i vlasnik iste morao sam nesto i saznat o tome preko neta i nabasao na vas... Sve u svemu, citat cu vas i polako hvatat 'znanje'...svaki savjet pa i onaj 'najbanalniji', ako takav i postoji, je meni svakako jako dobrodosao i zahvaljujem na tome!:)
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 14:00 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Dobrodošao! Tko pita,ne skita  Samo navali kaj god te zanima!
|
 |
|
gogoxxx
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 14:16 |
|
|
hehe...i bi da znam od kud počet...samo da napomenem, ak pomaže,pušački staž 20-tak godina, prije pusio marlboro light pa ronhill pa poceo motat duhan (zadnje dvije godine) - van nelle, golden virginia...u prosijeku recimo 2 kutije dnevno sigurno... e sad, zanima me dal barem približno ima neka aroma ovom duhanu, dal se i kak može odrediti jacina e-cigareti, itd...vidim da svi pisu o nekim modovima? znas li nesto o ovoj riva-T e-cigareti? ahh..puno toga još...  thanks
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 14:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pozdrav gogo!
Samo ti navali s pitanjima, tu su sve vrlo iskusni korisnici tako da i nemamo bas previse razgovora u e-cigaretema jer svi sve znaju. Tvoja pitanja ce biti od zajednicke koristi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 14:28 |
|
|
gogoxxx je napisao: hehe...i bi da znam od kud počet...samo da napomenem, ak pomaže,pušački staž 20-tak godina, prije pusio marlboro light pa ronhill pa poceo motat duhan (zadnje dvije godine) - van nelle, golden virginia...u prosijeku recimo 2 kutije dnevno sigurno... e sad, zanima me dal barem približno ima neka aroma ovom duhanu, dal se i kak može odrediti jacina e-cigareti, itd...vidim da svi pisu o nekim modovima? znas li nesto o ovoj riva-T e-cigareti? ahh..puno toga još...  thanks Ova tekucina ti je najslicnija pravim cigaretama Crab e-liquid
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
Zadnja izmjena: Majka; 31 lis 2011 14:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
gogoxxx
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 14:32 |
|
|
thanks svima na odgovorima...a da ne dosađujem previše idem malo čitat pa ak negdje zapne vičem...  )
|
|
 |
|
 |