| Autor |
Poruka |
|
Bonano
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 22:54 |
|
|
Pozdrav svima. Pušač sam već cca 10-ak godina, prosjek oko kutije dnevno. Vikendima i više. Oko E cigareta sam potpuni laik ali za par dana mi stiže ovo  tako da počinjem od nule i valjda ću za koji mjesec,dva,tri biti već premazan svim mastima i nafilan znanjem. Vjerujem da je ovo kao fićo prema ferarijima iz ručnog rada kakve sam vidio na brzake pregledavajući forum, ali od nečeg se mora početi. Slobodno dajte bilo kakve savjete jer je novajlijama teško od šume naći drvo, makar dok ne budem na "ti" sa forumom. Ako mi ovo bude valjalo (a nadam se da hoće jer mi obične cigarete postaju uteg pri bavljenju sportom a i svakodnevnim životom) ne sumnjam da ću kroz neko vrijeme već biti upoznat sa nabavkom direktnim kanalima i cljati na sam vrh ponude. Ps. Nisam pojma imao koliko tih uređaja ustvari ima i koliko modifikacija istih. Poz još jednom. Čitamo se.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 lis 2011 23:20 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Dobrodošao Bonano! Dobro si naručio,bit ćeš zadovoljan  Za sad se nemoj zamarati sa hrpom ponuda na tržištu,a možda i ostaneš na e-gou, tolko je dobaar!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 01 stu 2011 00:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 01 stu 2011 09:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Bonano dobrodosao
Ego je uvijek dobar izbor za pocetak. Ako se kasnije ukaze potreba za necim boljim, ego se lako proda ili sto je bolje - sluzi za backup. Super mi je cuti da se bavis sportom, sa sportasima se uvjiek lako uspostavi kontakt jer su nauceni na pobjede i poraze. Za razliku od drugih koji se cude ko picek glisti kad nesto ne ide onako kako su zamislili.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Bonano
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 02 stu 2011 13:00 |
|
|
Evo ga, naprava doša i parim se cijelo jutro. Ukratko: paše mi. Nadam se da su bol u plućima, glavobolje, bol u grlu i ostali benefiti klasičnih cigareta prošlost. Ali, idemo korak po korak. 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 02 stu 2011 18:31 |
|
|
Bonano je napisao: E Nadam se da su bol u plućima, glavobolje, bol u grlu i ostali benefiti klasičnih cigareta prošlost.
Strpi se nekih 2-3 tjedna i bit ce proslost. 
|
|
 |
|
 |
|
borg06
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 03 stu 2011 19:21 |
|
|
|
Je pa kaj... Ja sam Denis iz Našica... Kupio e-Go T prije 4 mjeseca pario mjesec dana pa spletom okolnosti ponovo prešao na analogne... ali eo prije par dana ponovo sam na elektrici... U potrazi sam za nekim modom i obnovljivim atomiserom koji bi zadovoljio moj apetit jer ovi konfekcijski me samo živciraju.... pa ako netko imam kakav prijedlog...
_________________ Je pa kaj...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 03 stu 2011 20:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
dobrodosao Denise i jos bolje se snasao
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 03 stu 2011 20:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
e, i od mene  , a za mod, to je teeeeško pitanje, prouči gradivo, sve što kažem bit će jako subjektivno.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
opushteno
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 05 stu 2011 01:45 |
|
|