Bok svima!
Nick mi je Bfritz, imam 32 godine i iz Zagreba sam. Pušio sam oko 15 godina. Zadnjih deset sam pušio kutiju i pol crvenog Lucky Strike-a. Već dugo razmišljam o nabavci e - cigarete, ali nikako da to realiziram. Nisam htio naručiti preko neta dok ne vidim uživo, htio sam probati okus..... Prije tjedan dana su se stvari nekako posložile i friend mi je dao Ego 1000 mAh i neku kvazi Marlboro tekućinu. Dimio sam dok se nije potrošila baterija (cca dan i pol). Odmah me oduševilo jer nisam imao nikakvu potrebu za cigaretom, pa sam čim se baterija ispraznila kupio 510 Titan set i Ego bateriju.
Moram priznati da do sad nisam razmišljao o prestanku pušenja. Volim pušiti, nemam nikakve zdravstvene probleme od cigareta. Mene najviše nervira što smo mi pušači postali građani drugog reda i što smo ipak ograničeni baš zbog te ovisnosti. Nije mi gušt poslije ručka u restoranu izaći van na zimu i zapaliti pljugu samo da bi zadovoljio ovisnost, gušt mi je pušiti kad mi se puši, a to sad mogu. Neću prestati pušiti cigarete, ali sad pušim samo dvije do tri pljuge dnevno i u svaka mi paše, za razliku od prije kad od 2 kutije koje popušiš tti paše samo par cigareta, a ostale pališ jednu za drugom ne razmišljajući.
Već nekoliko dana čitam Vaperclub forum i moram priznati da mi je dugo trebalo da barem malo polovim šta je šta. Još uvijek mi puno stvari nije jasno. Modovi, Attyi, PG, VG ovo ono da ne nabrajam više

Recite mi molim vas je li ovaj set koji ja imam dobar za početnike ili sam totalno fulao ( meni se čini da dobar) Sve sam kupio u Rovi ( e- cigareta), pa tako i tekućine. Vidim da vi imate sto raznih tekućina i modova i kaj ja znam čega sve ne kaj uopće ne razumijem.

Gdje da ja kupim tekućine i trebaju li mi modovi?
Toliko od mene i nadam se uputama