Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 972 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 98  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Predstavljanje
 Post Postano: 10 sij 2012 15:51 
Administrator

Pozdrav Josipe

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 16:10 

Kinta je napisao:
Pozdrav Josipe

malo sam pogubljen još u svemu al nadolazim :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 16:21 
Administrator

josip_prim je napisao:
malo sam pogubljen još u svemu al nadolazim :kuc:

Samo polako sve ce doci na svoje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 16:37 
Moderator

Pozdrav, makar ih ima stotinjak, jbg.nema admina da to sredi, a ja stigo tek sad.
Znam da seteško snaći, ali treba sidati truda, pročitati postove i tako to.
Nije ovo forum samo za e-cig, mi smo JAKOŠIROKI, DEBELI...HM, SVAŠTA

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 13:47 

Bok svima!

Nick mi je Bfritz, imam 32 godine i iz Zagreba sam. Pušio sam oko 15 godina. Zadnjih deset sam pušio kutiju i pol crvenog Lucky Strike-a. Već dugo razmišljam o nabavci e - cigarete, ali nikako da to realiziram. Nisam htio naručiti preko neta dok ne vidim uživo, htio sam probati okus..... Prije tjedan dana su se stvari nekako posložile i friend mi je dao Ego 1000 mAh i neku kvazi Marlboro tekućinu. Dimio sam dok se nije potrošila baterija (cca dan i pol). Odmah me oduševilo jer nisam imao nikakvu potrebu za cigaretom, pa sam čim se baterija ispraznila kupio 510 Titan set i Ego bateriju.

Moram priznati da do sad nisam razmišljao o prestanku pušenja. Volim pušiti, nemam nikakve zdravstvene probleme od cigareta. Mene najviše nervira što smo mi pušači postali građani drugog reda i što smo ipak ograničeni baš zbog te ovisnosti. Nije mi gušt poslije ručka u restoranu izaći van na zimu i zapaliti pljugu samo da bi zadovoljio ovisnost, gušt mi je pušiti kad mi se puši, a to sad mogu. Neću prestati pušiti cigarete, ali sad pušim samo dvije do tri pljuge dnevno i u svaka mi paše, za razliku od prije kad od 2 kutije koje popušiš tti paše samo par cigareta, a ostale pališ jednu za drugom ne razmišljajući.

Već nekoliko dana čitam Vaperclub forum i moram priznati da mi je dugo trebalo da barem malo polovim šta je šta. Još uvijek mi puno stvari nije jasno. Modovi, Attyi, PG, VG ovo ono da ne nabrajam više :)

Recite mi molim vas je li ovaj set koji ja imam dobar za početnike ili sam totalno fulao ( meni se čini da dobar) Sve sam kupio u Rovi ( e- cigareta), pa tako i tekućine. Vidim da vi imate sto raznih tekućina i modova i kaj ja znam čega sve ne kaj uopće ne razumijem. ;) Gdje da ja kupim tekućine i trebaju li mi modovi?

Toliko od mene i nadam se uputama :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 14:06 
Moderator

:wel:

a sve ostalo budemo rešili

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 14:18 

Pozdrav prijatelju i dobro dosao na forum :plus:

To sto si kupio je sasvim u redu za pocetnika a ima ljudi koji to koriste godinama i uopste im ne treba mod.Sve zavisi od tvoje dnevne potrebe i od potrosnje tekucina.
Ne moze se sve odjednom objasniti a i da netko pokusa samo te vise zbuni pa zato neke stvari pitas postupno i usput,tako je najbolje.
Izbjegavaj ove domestic sajtove jer se sve svodi na prevaru i lopovluk,zasad su Kinezi (ajmo reci) najposteni.Kao za pocetak mozes od njih nabaviti tekucine a imas i clana Sinisu na forum od kojeg mozes kupiti jedne od najboljih tekucina-"Flavour Art"/Italija.
Znam da imas problem sa svim ovim informacijama koje ti odjednom pristizu pa zato je i najbolje da sto vise citas forum.Moja preporuka ti je da se ne osvrces previse na recenzije u vezi tekucina jer to sto meni pase tebi moze biti nepodnosljivo...i obratno... :)
Znacu ukratko,uzmi od Sinise tekucine a onda se polako opusti,uzivaj i citaj.
Sto vise procitas-to si vise novca ustedeo :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 14:40 

Pozdrav @josip_prim i @bfritz

Ako Vam nešto nije jasno, nađite topic i postavite pitanje. Kad usvojite izraze, lakše je razumjeti napisano.

@bfritz: eGo 1000mah je sasvim dobra baterija, a Titan ti je kanta koja nije namijenjena tebi koji si koristio kutiju i pol Lucky Strikea. Moj savjet ti je da si pronađeš neki dobar kartomizer za eGo (ego mega dual coil) kako ne bi brzo odustao od parenja. Što se tiče tekućina, za početak se drži jedne kako ti se od silnog mješanja ne bi sve zgadilo...

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 16:16 
Administrator

Dobrodosao Bfritz

Vidim da su ti sve vise manje odgovorili a ja bi ti za pocetak preporucio dvije tekucine za elektricne cigarete, obje od Flavour Arta - virginia i desert ship blend. I to jacine 24mg, kasnije mozes smanjiti nikotin ali za pocetak neka bude malo jace.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 22:59 

Bokić svima,
Iz Zagreba sam i pušim već ... predugo. Čitam forume kao luda već para dana i odlućih da pređem na parenje, što će reći, da ćemo se često i puno družiti.

Povratak na vrh 

[ 972 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 98  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club