| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 12 sij 2012 23:10 |
|
|
|
Hi novima!
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Bfritz
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 12 sij 2012 23:21 |
|
|
|
Hvala svima na dobrodošlici i uputama.
Danas sam prvi put primjetio da mi je Titan pre slab. Imam feeling da koliko god da uvučem treba mi još. Tek kad sam pročitao Philov postsam zaključio da je to vjerojatno zbog pre slabe baterije. Je li to točno? Ego mi je još uvijek dobra, ali mi je bolji osjećaj držati u ruci Titana jer više liči na pravu cigaretu.
Nabavit ću tekućine koje ste mi preporučili i ovaj dual coil kartomizer. Postoji li nešto jače za ovakve tanje baterije ili je snaga povezana s veličinom baterije?
Vidim da ego dual coil traje oko tjedan dana, ali kod nas košta 90 kuna. Ima negdje povoljnije? Otkud ti Phil naručuješ?
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 12 sij 2012 23:33 |
|
|
Bfritz je napisao: Hvala svima na dobrodošlici i uputama.
Danas sam prvi put primjetio da mi je Titan pre slab. Imam feeling da koliko god da uvučem treba mi još. Tek kad sam pročitao Philov postsam zaključio da je to vjerojatno zbog pre slabe baterije. Je li to točno? Ego mi je još uvijek dobra, ali mi je bolji osjećaj držati u ruci Titana jer više liči na pravu cigaretu.
Nabavit ću tekućine koje ste mi preporučili i ovaj dual coil kartomizer. Postoji li nešto jače za ovakve tanje baterije ili je snaga povezana s veličinom baterije?
Vidim da ego dual coil traje oko tjedan dana, ali kod nas košta 90 kuna. Ima negdje povoljnije? Otkud ti Phil naručuješ? Ma nema titanu pomoci... To ti je truba od e-cigarete. Nije ti stvar toliko u jacini tekucine koliko u opremi koju koristis. Ego DC ne traje tjedan dana. On moze trajati od 2 dana pa do preko mjesec dana ako ga pravilno koristis. Preporucujem ti da si kod nas nabavis 1, pa ako ti valja ALOOO Kinezi! A to u vezi drzanja prave cigare ce te brzo proci, ali ako ti bas bas smeta, ima i tu rjesenja.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 12 sij 2012 23:35 |
|
|
nautilus je napisao: Bokić svima, Iz Zagreba sam i pušim već ... predugo. Čitam forume kao luda već para dana i odlućih da pređem na parenje, što će reći, da ćemo se često i puno družiti. Pa di si Nautilus, dugo smo te ovdje cekali 
|
|
 |
|
 |
|
nautilus
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 00:30 |
|
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 09:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
dobrodošao kapetane.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
bmario
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 14:20 |
|
|
|
Pozdrav svima, ja sam Mario, prelazim na e cigarete drugi put, prije sam imao "super cigaretu" (rn4081) koja nije zadovoljavala svojom malom baterijom. Pokušat ću si napraviti nicostik sa 14500 baterijom.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 14:41 |
|
|
Pozdrav !!!  @nautilus @Mario 
|
 |
|
nautilus
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 14:54 |
|
|
|
Hvala svima na dobrodošlici! Iako je ovo samo predstavljanje, mislim da nitko neće zamjeriti ako upitam za smjernicu. Obzirom da još uvijek koketiram sa parenjem, kolega koji mi je otkrio taj svijet, preporučuje (po svom osobnom iskustvu) da uzmem paket MAXI. Do sada sam motala 1 kutiju cigareta, a uz društvnce i više, pa me interesira da li bi to bilo zadovoljavajuće za moje potrebe.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 14:58 |
|
|
nautilus je napisao: Hvala svima na dobrodošlici! Iako je ovo samo predstavljanje, mislim da nitko neće zamjeriti ako upitam za smjernicu. Obzirom da još uvijek koketiram sa parenjem, kolega koji mi je otkrio taj svijet, preporučuje (po svom osobnom iskustvu) da uzmem paket MAXI. Do sada sam motala 1 kutiju cigareta, a uz društvnce i više, pa me interesira da li bi to bilo zadovoljavajuće za moje potrebe. Poslusaj me i nemoj kupovati nisto od vasih sopova u Hrvatsku,kazes da jos koketiras pa vjerujem da mozes da se strpis par dana vise i narucis sebi pristojnu e-cigaretu....o novcima i ne pricam,jedan komplet kod vas kao pet kineskih... 
|
 |