| Autor |
Poruka |
|
nautilus
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 15:10 |
|
|
|
Razmišljala sam i o tome. A kako sa carinom? Čitam, da ljudi kada naručuju tekućine, paze da im cijena paketa ne prelazi 160,00 kn?!?! A što je to "pristojna" cigareta? Molim savjet što kupiti
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 15:30 |
|
|
Hahaha,ovi su ludi........700kn za Maxi Inace,Maxi je u biti "Leo"....e-cigareta koju nemozes kombinirati sa ostalim gadgetima,ukratko...svi koristimo odredjeni navoj za atomizer (obicno oznaka 510) koji pase na 90% dodatne opreme za e-cigaretu.U tvom slucaju kad bi kupila ovaj Leo (Maxi) na njemu ne bi bilo moguce naserafiti nisto osim Leo atomizera a to je prilicno zeznuta stvar i imam neki filing da ce biti samo bacanje novca.Puno ljudi se otkaze u prvih nedelju dana zbog nekvalitetne ili problematicne opreme.Zato klikaj kineski link i naruci sebi eGo komplet,a koji eGo konkretno-to cemo naknadno....
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 16:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
nautilus je napisao: Razmišljala sam i o tome. A kako sa carinom? Čitam, da ljudi kada naručuju tekućine, paze da im cijena paketa ne prelazi 160,00 kn?!?! A što je to "pristojna" cigareta? Molim savjet što kupiti Pošto si iz Zagreba.. problema sa carinom ne bi smjelo biti! Naravno, osim ako ne prekardašiš i bahato nakupuješ robe za par mjeseci. Mali paketić za osobne potrebe, za nas siromahe bi trebal doci na kućnu adresu bez poziva određenih službi.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 13 sij 2012 16:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
@nautilus @Mario
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Toyo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 sij 2012 01:11 |
|
Pridružen: 15 sij 2012 01:03 Postovi: 16 Lokacija: Rijeka - Fiume
|
Pozdrav svima ja sam Zlatko iz Rijeke imam 33g. i htio bi uci u klub za parenje  hahahaha . Na sto cuda sam sta uzeti od e-cigarete citam i nista mi jasno nije . Eto samo da se predstavim a savjet idem traziti u drugi podforum 
_________________ Ora et labora Krepat ma ne molat !!! Danas je teško biti glup jer je konkurencija sve veća !!!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 sij 2012 11:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dobrodosao Zlatko, ljubitelju elektricnih cigareta, recivera i automobila. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 sij 2012 11:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 auti, parenje, žemskse, jedino je problem što istriani ne vove rečane, makar ja nemam niš s  time
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 sij 2012 16:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Dobro došel Fiuman!  CHROMEX
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 sij 2012 18:05 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Poštovanje društvo ja sam Damir i dolazim iz Zagreba. Prije 20 dana dobio sam na poklon Maxi i od tada nisam zapalio niti jednu cigaretu. Za sada toliko. Pozdrav
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 sij 2012 18:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Welkam Damire
|
|
 |
|
 |