Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 972 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 98  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Predstavljanje
 Post Postano: 15 sij 2012 18:08 

Zlatko i Damir......

Dobro dosli na forum !!! :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2012 15:53 

Bok ljudi !
Ja sam brat od Bfritza, iz Zagreba sam i vec nesto vise od tjedan dana parim.
Za sada imam jednu 510 titan i jednu eGo 1000mAh parilicu. Drugi dan nakon kupovine sam 510 pospremio u futrolu i koristi se jedino dok je eGo na punjacu :)

Pusio sam otprilike steku/tjedan bijelog marlobora i to sam smanjio na 3-4 cigarete/dan od kad sam presao na ecigaretu.
Moram kupiti jos jednu eGo bateriju (mozda V.V.) jer kad se ova isprazni moram preci na 510 sto mi je kao s konja na magarca :)
Rado bih jos isprobao tankove jer mi je ponekad tlaka stalno kapati e tekucinu ali otom potom.

Jel postoji nacin da se nabrzinu procisti atomizer od arome, recimo ako stavim kap alkohola pa propuhnem? Danas su nam stigle tekucine od Sinise pa je tesko to sve isprobat kad su neke arome jace i duze ostavljaju okus.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2012 16:46 

Mr.President je napisao:
Bok ljudi !
Ja sam brat od Bfritza, iz Zagreba sam i vec nesto vise od tjedan dana parim.
Za sada imam jednu 510 titan i jednu eGo 1000mAh parilicu. Drugi dan nakon kupovine sam 510 pospremio u futrolu i koristi se jedino dok je eGo na punjacu :)

Pusio sam otprilike steku/tjedan bijelog marlobora i to sam smanjio na 3-4 cigarete/dan od kad sam presao na ecigaretu.
Moram kupiti jos jednu eGo bateriju (mozda V.V.) jer kad se ova isprazni moram preci na 510 sto mi je kao s konja na magarca :)
Rado bih jos isprobao tankove jer mi je ponekad tlaka stalno kapati e tekucinu ali otom potom.

Jel postoji nacin da se nabrzinu procisti atomizer od arome, recimo ako stavim kap alkohola pa propuhnem? Danas su nam stigle tekucine od Sinise pa je tesko to sve isprobat kad su neke arome jace i duze ostavljaju okus.

Pozdrav brate! Moj savjet ti je što jača eGo baterija ili V.V. mod. Za eGo tankove ili atomizere pitaj nekog drugog, o tome nemam pojma...

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2012 23:53 
Administrator

Pozdrav predsjednice, reci ti nama kakvog to turbaka vozis? Nadam se da nije uljara.

Mr.President je napisao:
Jel postoji nacin da se nabrzinu procisti atomizer od arome, recimo ako stavim kap alkohola pa propuhnem?

Arome su poprilicno jake tako da alkohol ne pomaze previse. Opcija je pranje ali to sa susenjem dugo traje. Mozes pariti i golu bazu, nakon tri punjenja atomizer je poprilicno cist ako se ne radi o prejakoj aromi. Ali kud ti si uopce zuri, zivot je jos pred tobom.
:)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2012 00:02 

Hi !

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2012 13:51 

Pozdrav Mr.President :plus:

Oko pranja atomizera,u pravu je Kinta kad kaze da je najbolje vodom oprat ali onda susenje prestavlja problem.....iskreno,u prvih par mjeseca i ja sam cekao po 15-20 sata da se atty osusi ali nakon toga.... :hmm: ,pa ko moze to docekati pogotovo ako imas samo jednog ili dva?? Operem,dobro izduvam i pravo na bateriju pa onda kratkim klikovima osusim fiber na grijacu.Ne bi trebalo da imas ama bas nikakvih problema,ovo ti govorim od mog licnog iskustva i niti jedan atty mi nije crko do sad (samo jedan 901,skoro nov...ali to je zbog jadnog kvaliteta,njega nisam ni oprao).
Znaci ukratko,operi dobro vrelom vodom ili prokuvaj (imas na forumu) onda izduvaj sto jace mozes,obrisi,drzi taster ne vise od 3 sekunde i to ponovi 15-tak puta i mozes da produzis s parenjem.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2012 15:03 

pozdrav svima,
marijan iz zg, 53 god., parim 3 tjedna EGO-T i za sada sam presretan (jer ne znam za bolje)

Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2012 15:20 

Pampa1 je napisao:
pozdrav svima,
marijan iz zg, 53 god., parim 3 tjedna EGO-T i za sada sam presretan (jer ne znam za bolje)

Pozdrav Marijane i dobro nam dosao na forum !!! :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2012 15:25 
Moderator

:wel:

Bok Marijane!

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2012 15:55 

Pampa1 je napisao:
pozdrav svima,

Ola Marijane iz zg, 53 g. Zato i jesi ovdje da vidiš šta se događa i postaneš pravi Vaper... Dobar izbor foruma :plus:

Povratak na vrh 

[ 972 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 98  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club