|
.
Sada je: 25 tra 2026 13:04. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 09 vel 2012 22:03 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
Pozdrav svima, ja sam Kristijan iz Zagreba. nakon 10 godina pusenja sam se odlucio na parilicu. imam 2 komada TITAN BLACK-a i trenutno sam zadovoljan. za njih imam i atomizer sa tankovima. od tekucina sam probao tabaco, vaniliju i cokoladu... i trenutno mi je vanilija najbolja...
problem s ovom koju trenutno imam je taj sto nakon nekoliko uzastopnih udisaja se previse zagrije i promijeni okus. (ali imam dvije pa kombiniram). a to malo zna ici na zivce.
razmisljam o kupnji parilice koja ce mi "davati" malo vise pare i nece imati takav problem. dakle da mogu udisati koliko hocu a da nema nikakvih promijena ni prejakih zagrijavanja ni ostalih pratecih problema..=)
ako ima ko kakav dobar prijedlog bio bih zahvalan...
puno pozdrava svima..
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 09 vel 2012 22:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dobrodosao Kristijane.
Ne znam kako da ti pomognem u vezi pregrijavanja atomizera. Stock baterija koju koristis je dovoljno slaba da pregrijavanje ne bi trebalo dolaziti do izrazaja. Ako bas ne zelis mijenjati tehniku parenja mozda bi mogao pokusati s vecim dotokom liquida prema grijacu, koji ce na taj nacin hladiti atomizer. Modifikacija refila oprugom kemijske bi mogla biti dobitna kombinacija za tebe. Jasno RN4075 atty je i u ovom slucaju bolje rjesenje jer ima puno vecu ˝spuzvicu˝ ispod grijaca i tako smanjuje temperaturu. Da vidimo sto ostali memberi misle pa mozda iskoci kakva dobra ideja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 09 vel 2012 23:34 |
|
|
|
Pozdrav i od mene. A problem pregrijavanja.... Svi atomizeri se griju, a sa ucestalim uvlacenjem se temperatura akumulira u atomizeru i tu nema pomoci. Bez obzira na vrstu atomizera. Mozda da probas kapnut jednu ili dvije kapi tekucine direktno u atomizer. Ali ni to nije idealno rjesenje jer ce se temperatura opet povisit. Atomizeri su konstruirani na takav nacin i tu nema pomoci. Druga stvar je ako osjetis spaljen okus ili te pece za grlo. U tom slucaju dobivas premalo tekucine i to nema veze sa zagrijavanjem atomizera. E sad, koji od ta dva problema imas?
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 vel 2012 00:13 |
|
|
Pozdrav i od mene i dobrodosao na forum !!! Slazem se sa ostalima,definitivno mislim da ti je problem zagrejavanja atomizera zbog neprestanog,uzastopnog koristenja bez pauze pa kad ti nestane tekucine na grijac onda dobijes cudan,spaljen okus.Lepo kaze Kinta,mozes malo promijeniti taktiku t.j. praviti male pauze kako bi dozvolio da se fiber na sam grijac natopi tekucinom ili ono sa oprugom u refil. Tek si na pocetku pa ti ja necu davati nikakve sugestije sto i kako da koristis,to ces sam procjeniti spored tvojih potreba.... ...ali ne mogu odoljeti a da ti ne kazem da su genesis atomizer i mod najbolja opcija koja postoji.
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 vel 2012 01:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Jebem ti drvo.. kak je teško nekaj pametno reči ovak prek tipkovnice! Najbolji put je uživo vidjeti poneku opremu od iskusnijih parioca, pa onda metodom ogleda i isprobavanja probati se odlučiti kako dalje. Ovako se sve svodi na trkeljanje jer svaki od nas ima neki svoj sistem kojem se priklonio. Ja sam se npr. preporodio od kad sam prešao na eGo Mega Dual Coil Cartomizer. A zašto? Zato jer sam postal lijen svako malo kapati i propuhivati atomizere, a cartomizeri su se previše grijali i imali još poneke nedostatke. Slažem se da je RN4075 jako dobar atomizer koji daje izvrstan okus, ali isto tako je istina da je te atomizere skoro nemoguće pronaci u prodaji. 510 i 901 atomizeri su mi svojedobno bili super, no kad se malo osvrnem unatrag u prošlost.. do danas sam ih skupio dovoljno za dobit neku lovicu na otpadu. Ja sad lijepo napunim eGo Mega Dual Coil Cartomizer dva ili tri puta dnevno, zašarafim i udri brigu na veselje. Pare ima dosta, kao i okusa. Ne grije se i dosta dugo je upotrebljiv. Ustvari, niti jedan još nije krepal. Bacim ga kad mi okus više nije dobar, a to znaci da mi potraje skoro mjesec dana. Eh da.. zaboravil sam dobrodošlicu Kristijanu uz napomenu da samo jaka baterija i 5V rulaju. Sve ostalo je kita.. barem za mene osobno. 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 vel 2012 08:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Dobro nam došel zagrepčanec.Dojdi na neki VC (vaper club) pa buš sve videl uživo, a ima se toga fala bogu.Ili se najdi s DODO-m v Zg, a pošto sam u četvrtak i ja tam, moremo se i najti.Ovo parenje je svijet za sebe, ali s vremenom najdeš ono najbolje (nakon više od tri godine još nisam našao pravu stvar, tj.jesam ali nema u prodaji) Sretno, ak imaš cajta moremo se najti, tak imam čvenk sa Sanjom, 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 vel 2012 10:07 |
|
|
Hvala svima na dobrodoslici... Kinta je napisao: Modifikacija refila oprugom kemijske bi mogla biti dobitna kombinacija za tebe. Jasno RN4075 atty je i u ovom slucaju bolje rjesenje jer ima puno vecu ˝spuzvicu˝ ispod grijaca i tako smanjuje temperaturu. wow moram priznati da nemam pojima o cemu pricas =) Lis je napisao: Mozda da probas kapnut jednu ili dvije kapi tekucine direktno u atomizer. Ali ni to nije idealno rjesenje jer ce se temperatura opet povisit. Druga stvar je ako osjetis spaljen okus ili te pece za grlo. U tom slucaju dobivas premalo tekucine i to nema veze sa zagrijavanjem atomizera. E sad, koji od ta dva problema imas? koristim tank tako da sumnjam da je dotok tekucine u pitanju... nije spaljen okus (iako sam i sa time upoznat), nego bas neki neobjasnjeni cudni.=) Karo je napisao: ...ali ne mogu odoljeti a da ti ne kazem da su genesis atomizer i mod najbolja opcija koja postoji. gdje mogu nabaviti to? D@DO je napisao: Slažem se da je RN4075 jako dobar atomizer koji daje izvrstan okus, ali isto tako je istina da je te atomizere skoro nemoguće pronaci u prodaji.
gdje i kako da onda dodem do njega? =) CHROMEX je napisao: Dojdi na neki VC (vaper club) pa buš sve videl uživo, a ima se toga fala bogu.Ili se najdi s DODO-m v Zg, a pošto sam u četvrtak i ja tam, moremo se i najti. rado bih se nasao sa vama da vidim te stvarcice, no trenutacno imam problem sa autom (tocnije izgorio mi je). tako da moram to sad rijesiti sljedeci tjedan da sam mobilan pa cemo onda kakav sastanak organizirati.. ako se naravno slazete=)
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 10 vel 2012 12:39 |
|
|
Ja ti ne mogu dati bolju opciju od Dadine i Chromexove.....uzmi auto od susjeda i pravac na meeting Kao novajlija to ti je jedna odlicna sansa da uzivo vidis modove i ostala sr..a od veterana,ne zbog toga sto si nov u parenju nego kako Dado kaze,zbog nemogucnosti da se neke stvari opisu preko tipkovnice.Druga opcija ti je da citas forum jedno mjesec dana  ...sto se tice tvog pitanja: "...gdje mogu nabaviti to?"...,nije bas tako jednostavno u stilu "platim i dobijem" pa zato ti i kazem...PALI TUDJI AUTO i na meet  Napomena: Cuvaj se poroka,ova ekipa ima licencu od PAN !!! 
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 11 vel 2012 23:58 |
|
|
|
kad i gdje je meeting? =)
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 12 vel 2012 08:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
MEET bu v četvrtak, ne znam kad, ali oko 12 recimo, pošalji mi mob na pp pa ti javim kad se zdogovorimo
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 13:04. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |