| Autor |
Poruka |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 ožu 2011 17:06 |
|
|
Pozdrav ekipo! Ja sam Vladimir, za prijatelje Vlada  iz Beograda. Po struci programer, već godinama surovo odvojen od svoje profesije i bačen u neke druge vode. Nekada profesionalni sportista, onda dugogodišnji strastveni pušač, sada ponosni vaper iliti parilac (primer evolucije u malom, zar ne  )...
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 ožu 2011 17:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Pozdrav ekipo! Ja sam Vladimir, za prijatelje Vlada  iz Beograda. Po struci programer, već godinama surovo odvojen od svoje profesije i bačen u neke druge vode. Nekada profesionalni sportista, onda dugogodišnji strastveni pušač, sada ponosni vaper iliti parilac (primer evolucije u malom, zar ne  )... Pozdrav ... Vlada?  Bas me zanima kojim sportom si se bavio. A sto se tice profesije bas i ne znam kad sam zadnji put vidio covjeka koji radi posao za koji je skolovan. Sve se to okrenulo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 ožu 2011 17:22 |
|
|
|
Bavio sam se košarkom ali su me teška povreda, loše duštvo i još gore žene na vreme odvojile od svakodnevnih treninga, utakmica, povređenih kolena i izvrnutih zglobova... takođe i od gomile para, putovanja po svetu i još gorih ali mnogo zgodnijih žena :shak:
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 ožu 2011 19:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
The, ja se celi život školovao da vozim  , onda mi se pokvaril.Odao se piću, odrezali pol jezika i ponešto vrata, ramena. Hm, sad nemam ni Zetor-a, ni sebe dio, ali sam presretno oženjen.Deca su mi na najboljem putu da završe na Golom otoku. Kakva je to evolucija. a........ Inače dobo došao 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
jurica
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 25 ožu 2011 23:30 |
|
|
Pozdrav i od mene 
|
|
 |
|
 |
|
mali Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 ožu 2011 14:25 |
|
|
Ja sam mali Kinta. Debeli zlocesti Kinta me je napravio da mu pomognem u svemu i da me izrabljuje. A znam da ce me obrisati cim mu vise necu trebati. Moze li mi ko pomoci? 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 31 ožu 2011 14:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Može ovaj 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 03 tra 2011 15:11 |
|
|
Pozdrav svima drustvo !!! Igor - Skopje - Makedonija. 37 god  , u braku,normalno - supruga i jedan mali  . Na elektroniku sam nekih 60-tak dana a mislim da cu tako i ostat. Cestitam  na novi Demokratski Forum i zelim svima sve najbolje !! Pozdrav iz Makedonije i ..........Keep on Vaping 
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 03 tra 2011 16:27 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
 Dobrodošao
|
 |