Pozdrav svim vaperima, ma gdje bili!!
Ja sam Mario iz Našica. Veći dio dana se bavim geodezijom a u slobodno vrijeme sinovima, ženom, vjernim psom, ima tu i nekih mačaka, biljaka po dvorištu i tako to...
Nakon 25-o godišnje vjernosti dimu, prije 40-ak dana, para se lagano ušuljala u moj život.
U tom periodu sam podimio cca 10% od nekadašnje uobičajene doze i kako stvari stoje stara ljubav (uz zrno razuma) se jednostavno ne može nositi s novom.
Kako nekad nije bilo šanse da ostanem bez cigara tako sam se i ovim čudima odmah preopremio. Počeo sam sa Twist-om 650 i V3 pa dokupio i V2 i cc i C5 i jednu Twist od 1000 mah, ima tu dosta grijača i bočica sveokusnjaka. (za sada samo Dekang i Hangsen)
A sada kada sam malo proširio vidike bojim se kupiti neke druge dok ih barem djelom ne potrošim.
Pošto paru hvalim na sva usta oko mene je još 5 ljudi (2 obitelj i 3 posao) više-manje prešlo tj pridružilo se pariocima.
Sada gledam neki mod - mada mi izgleda malo nezgrapno. Vidjet ćemo još
U svakom slučaju zahvaljujem se svima na iskustvima koja ste nam podjelili na ovim stranicama - velika su pomoć svim početnicima
Lijep pozdrav još jednom!