|
.
Sada je: 12 lip 2026 11:50. | Zadnji put si ovdje bio: 12 lip 2026 11:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 21 pro 2012 01:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Pozdrav Branislave! Koji dio Crne Gore? Pitam zato jer sam često u Budvi.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 21 pro 2012 13:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Branislave, cini mi se da si prvi aktivni clan iz CG.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 21 pro 2012 14:01 |
|
|
 Branislave
|
 |
|
fedman
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 pro 2012 05:18 |
|
|
Zasto nemogu postati odgovor? Jel ima limit na kolicinu teksta? EDIT: Weird ... 3 puta zaredom pokusavam postati odgovor.. evo ga paste: Pozdrav svima! U Herceg Novom zivim, pa ko prolazi - rad sam za druziti se! Poreklom sam iz Crne Gore, rodjen u zemlji where paypal dwells not - smrdiji err Srbiji Gradu Valjevu, odrastoh u Valjevu i Beogradu, Studirah, napustih, svirah (cesto i q...), now seriously, radih nekih 10ak godina u muzickoj industriji, preselih se u Sloveniju, posle bombardovanja, ziveh tamo par godina, al istece pasos .. vojsku nisam sluzio, i tako se vratih  ... Posle nekog vremena nazad u Bg - Zapalih u Crnu Goru ko-d roditelja da se Vojske oslobodim (citaj hide'n'seek) - Oslobodih se konacno pre jedno 8-9 god - Ja pusku u ruke ne uzimam, a izjasnjavam se kao Jugosloven. Nek pricaju sta oce, mi smo svi nasi. U hrvatskoj ima ljudi koji su za mene ucinili sto mi ovde rodjeni brat ne bi ucinio, takve prijatelje covek retko nalazi. A vidim da sam i ovde u dobrom drustvu.
|
|
 |
|
 |
|
fedman
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 pro 2012 05:20 |
|
|
|
cont Elem, back to Herceg Novi, Dodjoh, videh ... blejah par godina... Zaljubih se, i ostah... Zajedno smo vec 8 godina....
Ja sam zadnje tri bio prilicno bolestan, pa sam tako i usao u svet parenja, a posto sam tanak sa prihodima, jer sam se relativno skoro oporavio i jos uvek nesmem uzeti neki veci projekat, verenica mi je isfinansirala vaping needs (stim da radim DIY)
Danas popih kavu sa Alibabah u Dubrovniku, lepo se i slatko ispricasmo (nazalost kratko, ali bice prilike)
I Alibabah me hookao sa na licu mesta smuckanom bocicom FA Capuccina - Velika hvala, parim i uzivam. Smuckao je za 30 sekundi, i nabo je identican ukus FA Cappucino koji sam imao prilike probat kada sam pazario wick i jos par sitnica od Trista Cuda. Jos mi je poklonio jedan karto tank (posto mu pomenuh da ih nikad nisam probao, ni kartos ni tankove), za sta cu mu se sa zadovoljstvom oduziti na neki lijep nacin.
|
|
 |
|
 |
|
fedman
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 pro 2012 05:28 |
|
|
|
part 3...
Mnogo mi se svidja forum, ekipa je mnogo friendly, Super ste <3 Ovde u cg je dark ages sto se tice vejpa, ima par shady dealera sa aromama za koje je dekang fantazija i jedan ok momak u nk sa joyetech aromama, kome su cene malo (vise) prejake. Nema nis.
Ja se pravio pametan, pa se zajeb'o, i pazario od ELDE 200ml 54mg baze i nekoliko aroma da prezivim (sa planom da posle narucim FA ili Inawera arome - jer posta je ovde ocaj u cg, pa nisam hteo rizikovat za tu bitnu nikotinusku nardzbu da mi ne stigne ili da je cekam 3 meseca...
Kuku mene majko, ne zna se koja je grdja ... Pravio sam 50/50 PG/VG mig 70/30, 60/40, probao sa 1% do 20% to je sud strashni ... ni jedna da valja... Ili ja negde deeebelo greshim!
|
|
 |
|
 |
|
fedman
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 pro 2012 05:30 |
|
|
|
...mnogo sati kasnije -----
Nisam postovao ovaj post, i odem ocistiti stardust i vivi nova (v2.x?) od mojih odurnih tekucnina sa elda aromama, naime pazario sam za mnogo jeftino citaj dzabe (37 usd) "kineski provari" tj Imotion 2V+ uz koji su stigla 2 stardusta vrlo loseg kvaliteta.... Posle par dana vec su zagoreli, i rekoh da i otvorim po hammer time principu sa youtube-a (probao sam prvo sa klijestima oblepljenim papirnatom lepljivom trakom), i zavrsim tako sto sam odvalio glavu EGO-C 1000 mAh baterije (kada sam samo blago pokusao da wiggle-ujem stardust sa posta ... sve se razlete, i sad moram naci lemilicu da zalemim zhicu na positive connection...
|
|
 |
|
 |
|
fedman
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 pro 2012 05:31 |
|
|
|
(Kad smo kod toga, jel zna neko, u glavi ego-c baterije, ima ono dugmence, onaj mali pcb koji je zicama povezan dole na bateriju, i jedna crvena zica koja ide na positive post - jel sam u pravu? casing je negative? Right ili mi je odleteo jos neki dio koji nisam pokupio...
Posle toga sam slomio i jedan od ta dva nova stardusta, ovo su valjda latest stardusti i gotovo su nemoguci za otvoriti i uzasno su loseg kvaliteta. (Ona varijanta koja ima extra (2nd) wick postavljen preko coila)
Sad mi se place, ali se tesim sa divnom kappucino aromom...
Ja se raspisah ... A sad je vreme da konacno legnem jer je proslo 4 am....
Vape On! and <3 ya'll Prastajte ako ovo sto sam napisao nema smisla, nisam spavao jedno cca 30 sati I ne znam otkud limit na poruku, verovatno nisam procitao nesto sto treba, pa sam se sad zesce iscimao da postujem ovo iz dijelova
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 pro 2012 10:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nema ogranicenih max broj znakova po postu, bit ce da se negdje drugdje grijesio.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 pro 2012 14:21 |
|
|
Pozdrav društvo,Zoven se frane iz St san,26 god.,parin jedno 10mj,trenutno san na ego t + sct clearomizer i dekang desert ship 18mg...nadan se ugodnon druženju i razmjeni iskustava o parenju... 
|
 |
Sada je: 12 lip 2026 11:50. | Zadnji put si ovdje bio: 12 lip 2026 11:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |