| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 26 tra 2011 22:55 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Dobrodošel Spomenko,a da ti nije Chromex morti nekaj u rodu?Naime, po stilu postanja ste mi nekak slični,pa pomozi nam Bože  U svakom slučaju dobro nam došel 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 27 tra 2011 00:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 novim clanovima, jos bolje se snasli ovdje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 27 tra 2011 08:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
sanja je napisao: Dobrodošel Spomenko,a da ti nije Chromex morti nekaj u rodu?Naime, po stilu postanja ste mi nekak slični,pa pomozi nam Bože  U svakom slučaju dobro nam došel   Koliko znam nije, moram tateka pitati, ak se seća. Dobro nam došel Spomenko. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
spomenko67
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 28 tra 2011 00:20 |
|
Pridružen: 26 tra 2011 21:18 Postovi: 17 Lokacija: Moslavčani travu kose medju gorama,djevojke im vodu nose medju nogama...khm,khm :-)....
|
@ Lis @ -hvala kolega,i na dobrodoslici,a i na..moralnoj podrsci,po pitanju..dobnih razlika :-) @ Frenk @ -nije tajna,bum pojasnil samo da najdem odgovarajucu temu,da ne mesamo ovde kruske i jabuke,tj. paru i dim :-) @ Sanja @ -fala draga damo,stvarno mi je kompliment biti makar i u sjeni kolege Chromexa..eto,najiskrenije...kaj se pak moguceg srodstva tice..a cujte,ljudi vele da je sve krenulo od Eve i Adama,a njima je za verovati,valjda :-)... @ Kinta @ -fala sefe :-) @ Chromex @ -i Vama sefe fala,ma..svaka Vam dala 
_________________ Tegljač = ego-t Šlepa = EVOD,vivi nova,c4 Gorivo = čista loža,domaća kuhinja :-)
|
|
 |
|
 |
|
miki04
|
Naslov: Predstavljanje Postano: 04 svi 2011 19:58 |
|
|
Pozdrav svima ! miki sombor ozenjen otac jednog deteta vecno mlad mada vec 40-ti proslavio , parim 5 punih meseci nakon 20 godina marlbora i nemislim se vracati na staro ! 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 04 svi 2011 20:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dobro dosao miki 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
jurica
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 05 svi 2011 01:02 |
|
|
Dobrodošao!!! 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 05 svi 2011 05:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 Dobro i lijepo nam se pridružio.Prvi post i veliš ko si.To se ceni. Za nagradu evo družica za po doma, da žena ne mora sve sama. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 svi 2011 19:04 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 15:52 Postovi: 77 Lokacija: Bjelovar-Masanzzago
|
Neznam dali kasnim sa predstavljanjem. Za one koji su imali sreće da me ne upoznaju. Siniša, Bjelovar. 
_________________ Ja sam svoje popušio!!! Sada se inhaliram sa E-cigaretom. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 20 svi 2011 19:40 |
|
|
Siniša je napisao: Neznam dali kasnim sa predstavljanjem. Za one koji su imali sreće da me ne upoznaju. Siniša, Bjelovar.  KOji si sad pa ti,jes pao smarsa ili si samo dolepršo sa tim kršom?  ...- ja pijamo kupi wine pa... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |