| Autor |
Poruka |
|
jo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 21 ožu 2013 16:48 |
|
|
ma smeta mi okus obične cigarete jer več 3-4 godine motam golden virginiju duhan koji ima okus i miris daleko bolji od bilo koje cigarete (ali nema od ecigarete). osim od dekang cimet, jbg moram isprobavat  . ako hoče neko imam punu bočicu od 10ml. 1-2 cig spalim dnevno ne iz potrebe nego tak, neznam ni sam, ali se razočaram kad skužim da nema okus kave ili vanilije itd.  . pod mrdanje mislim npr. evo upravo sad dok ovo pišem polačim iz vivi nove i malo tekučine mi završi u ustima, pa čisti driptip i tak ali nedam se, neču odustat. baš jučer ženi pričam kak mi više nije ujutro ko da sam pepeljaru pojeo i kak se bolje osječam. a i nju nagovaram, i dajem joj da proba svaku novu tekučinu. malo sam razočaran kaj je večina tih clearova, cartova i ostalog u biti polu proizvod koj moraš dorađivati i igrat se s tim. stoji kaj ti kažeš 'shvati to kao zanimaciju', i jesam i postala mi je zanimacija uz hrpu drugih. kak je jednom davno pisalo na yorku 's cigaretom nisi sam' tak bi sad trebala biti parola 's ecigaretom ti nikad nije dosadno'  . enivej držim se i ne odustajem. vape long and prosper
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 21 ožu 2013 16:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 mladici
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 21 ožu 2013 17:40 |
|
|
 jo,samo polako bez živciranja sve će to doć na svoje...
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 21 ožu 2013 23:40 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Zvone, Jo! Zvone, Jo!  i dobro nam došli!
|
|
 |
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 22 ožu 2013 12:09 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
Kinta je napisao: mladici hahaha... hvala na komplimentu
|
 |
|
Phish
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 tra 2013 02:44 |
|
|
|
Pozdrav!
Danijel iz Pule...
Tek 3 dana upozanat s terminom "vaping"...
...čisto da znate s kolikim amaterom imate posla i kako banalna pitanja možete očekivati... u ta 3 dana došao sam do toga, da sam našao i dao nekom električaru shemu i upute za izradu "flashlight moda" (s potenciometrom, 8 v baterijom), na koji namjeravam montirati onaj vivi nova tank koji bi uzeo od ovih iz Splita... u međuvremenu moram "samo" naučiti kako "proizvesti" te liquide.(kupovati gotove e - telućine ne čini mi se baš... - skupe su!)
Ako primjetite kakvu manu u ovom mom planu (400-tom pokušaju da prestanem pušiti), slobodno predložite modifikacije...
... do tada ću čitati vaše postove i gledati na ovo kao na potencijalni novi hobi
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 tra 2013 07:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
 i  Danijel
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 tra 2013 08:29 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Phish je napisao: . . . Ako primjetite kakvu manu u ovom mom planu (400-tom pokušaju da prestanem pušiti), slobodno predložite modifikacije...
... do tada ću čitati vaše postove i gledati na ovo kao na potencijalni novi hobi Pozdrav Danijel  i dobro nam došao ...sa ovakvim stavovima, plan ti je osuđen na uspjeh!
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 tra 2013 12:36 |
|
|
Dobrodosao Danijel Dobar ti je plan ali primi savet i nemoj odmah na miksanje tekucina,prvo pocni sa gotovim pa se polako uhodaj u sve teme,ipak moras imati neko odredjeno znanje a nista ne moze biti skuplje od zdravlja !!..... ni u kom slucaju  Za flashlight mod imas na forumu puno o tome,razgledaj i pitaj kad zapne... 
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Predstavljanje Postano: 15 tra 2013 14:08 |
|
|
Phish je napisao: Pozdrav!
Danijel iz Pule...
Tek 3 dana upozanat s terminom "vaping"...
...čisto da znate s kolikim amaterom imate posla i kako banalna pitanja možete .očekivati...  Danijele! A kad ono međutim... u ta tri dana planovi su ti sasvim na mistu i na vidiku je ekstremno brz napredak. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |