Pozz svima, ovdje totalni pocetnik u vejpanju u potrazi za strucnom pomoci!
Pa da krenem od pocetka:
Prvi susret s vejpanjem je bio prosle god. s Vaporessom Target 75w pro, dimio sam ga nekih 2 tjedna i onda ga pospremio u ladicu i vise ga nisam koristio...
U medjuvremenu sam opet poceo jesti kutiju i pol cigareta pa sam neki dan odlucio opet koristit Target. Htio sam promijenit grijac al spremnik zapeko i nema teorije da se odvrne.
Odem u parilicu i na njihov prijedlog uzmem Melo 3 Nano. Sve ok s njim al se moze napunit samo do pola zbog zatvaranja. Nakon par dana mi dopizdilo svako malo nadopunjavanje i odlucim opet uzet novi. Taj put mi predloze zasto nebi probao neki RTA, kad hoces novu tekucinu samo promijenis vatu bla bla... i odluka padne na Merlina RTA 4ml. S Merlinom sam zadovoljan, no dok sam bio tamo, probao sam od Smoka Aliena s Merlin spremnikom i odusevio me, reko moram si ga uzet
I tako prije 4 dana ja uzeo faking Aliena s TFV8 Baby spremnikom i odmah stavio grijac 0.15 ohma, preporuka od 60-80w, ja sam ga koristio na 65w. Tekucina od Cartela, Don Dripo 80/20, bomba okusa u ustima, znaci meni predobro. Potrosio sam nekih nezz desetak ml tekucine do sada i sinoc ga uobicajeno nadopunim i od tog trenutka vise nema dobar okus, dim bude onak gorkasto suh, nezz kako bi ga bolje opisao, u glavnom vise nije ni priblizno dobar kao sto je bio. Danas stavim drugi grijac 0.4 ohma preporuka 55-65w, ja sam ga probao na 60w i opet ista stvar od samog pocetka, prvi i drugi dim priblizno ok (al opet to nije to) al sto dalje to katastroficnije!!
Nezz vise sta da radim, lud sam, pliz pomagajte
evo i fotka prvog grijaca, i screen ovog trenutnog nezz jel to sta pomaze:

Gledam sad cijene grijaca koliko kostaju za TFV8. Na parilici je komad 79kn, a na gearbestu 5 kom 15$. Jel moguce da je tolika razlika ili su to neke kopije?