Pozdrav društvo kondukteri
zovem se Damir, dolazim iz Slav. Broda. Zadnjih godinu dana sam počeo pušit, tobože rekreativno i onda sam nešto surfao youtubom pa mi je došlo na ideju kupit si parilicu.
Malo se raspitao i kupio si Wismec RX2/3 i tfv8 cloud beast. Znam da to nikako nije setup za početnike, al ja sam takav, nemam novaca za jeftine stvari i stvarno sam želio puhati ogromne dimove

Sad je prošlo jedno 2 tjedna otkako parim i recimo da sam se naviknuo iako tu i tamo još bude malo kašlja.
Sljedeći tjedan si planiram kupiti baze i neke arome pa si počet sam praviti tekućine jer realno, do j**a je jeftinije nego kupovat gotove, pa ako netko zna neku dobru stranicu gdje mogu kupiti sve baze (vg, pg, nik) i pristojne arome, a da imaju brzu dostavu, slobodno bacite koji savjet

Trenutno mi je u planu uzet onu unchained 70vg/30pg od 3% nik i neku voćnu aromu u parilici pošto mogu otići direktno u trgovinu pa ne moram čekati, ali za ubuduće da znam ako ima boljih mjesta i kvalitetnijih bazi za DIY

Od hrvatskih trgovina, jedine 2 koje mi se čine uredne su parilica i MTM, sad pošto sam još novi u svemu, nisam najbolje upućen pa ono, šibajte sa savjetima ^^
Živili