Ćao svima, zovem se Nenad, radim u zdravstvu (tercijalna zdravstvena zaštita/skrb), imam 43 godine, živim u Vršcu (Vojvodina, Banat), razveden, imam dosta slobodnog vremena zbog prirode posla koji radim, te osim VAPING-a, koji mi je sada na mestu N°1, volim gaming, IT opremu, filmove, streaming, i naravno - žene... Imam sina koji ima 13 godina i odličan je đak, ali ne živi sa mnom još uvek, mada se viđamo svakog vikenda i sve češće i češće poslednjih meseci. I njemu je jako smetao dim, jer sam pušio okvirno oko 2.5 kutije cigareta dnevno, nekada 3 nekada 2 kutije, ali nikada ispod toga... Nakon 20 i kusur godina pušenja, napokon sam ostavio cigarete, sutra će tačno mesec dana kako uopšte ne pušim, zahvaljujući pomoći Vaporesso LUXE PM40 POD-a, kasnije brzo kupio i VOOPOO DRAG S POD MOD KIT, kao i VOOPOO ARGUS PRO X POD MOD KIT (koji sam prodao upravo, jer nisam bio pažljiv prilikom odabira, gledao estetiku a ne namenu, a meni prvenstveno odgovaraju MTL sprave, za nicsalt (3% za sada) ili freebase tečnosti (70/30 VG-PG) isključivo duvanske, dok se malo ne naviknem, a ne još jedan DTL vaping uređaj... Sutra mi stiže Innokin Kroma Z i još da kupim, pre početka zime, neki manji VW MOD KIT za MTL (nešto izgledom poput - Geekvape Aegis Boost PRO 2 POD MOD-a, mada on nije za MTL, ali nešto tako). Za sada i VAPORESSO LUXE PM40, kao i VOOPOO DRAG S na koji sam stavio VOOPOO PnP MTL TANK 2.5ml, rade perfektno, nadam se da je i Innokin ok... Ako neko ima preporuku (bez obzira na cenu) za neki dobar MTL KIT manjih dimenzija, koji može da se nađe na netu (tj naruči) bio bih mu vrlo zahvalan! Toliko za sada, nadam se da nisam previše ugušio...
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
_________________ [color=#FF00BF
|