|
.
Sada je: 25 tra 2026 15:50. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
DylanDog
|
Naslov: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 20:46 |
|
|
|
pozdrav svim vaperima ovdje na forumu.
Pušio sam nekih 10-ak cigareta dnevno i tako već 25 godina. Neki bi rekli - ti nisi pušač, to je skoro pa neškodljivo. Možda i je, ali ja se cigarete nikad nisam uspio ostaviti unatoč tome što sam pušio malo.
Vjerovali ili ne, meni je obična cigareta nekako dosadila. Ona prva jutarnja (ili dvije) bila bi super, kasnije kroz dan sve lošija i lošija. A ovisnost me naravno uvijek vukla da zapalim. Zadnje mi se znalo događati da osjetim potrebu za cigaretom, zapalim je i onda mi uopće nije gušt. I onda bih tek bio živčan. Puši ti se, a ne paše. Iako sam si bio našao baš dobar duhan i motao lijepe smotuljke. Tada sam odlučio nešto promijeniti. Pošto mi je postalo očito da se nikad neću riješiti ovisnosti o nikotinu odlučio sam šansu dati ecigareti.
I eto od početka ovog mjeseca nisam zapalio ni jednu smrdljivu.
Prema tome još nisam "punokrvni" vaper, parim tek dva tjedna, obrazujem se na ovom polju i tek nabavljam opremu. Za sada sve preko FastTecha. Osim baterija, naravno (jer ih iz Kine više nisu u stanju isporučivati). U međuvremenu parim na nekom lošem, bezimenom (ali zato ne i jeftinom - 215 kn) "start kitu" po imenu Max. Srebrna kutijica sa baterijom, dvama cartomizerima i usb punjačem. Kupio u lokalnoj trafici. Nisam znao ništa o ecigaretama pa sam se čudio kako ne valjaju, ne "udaraju". A onda sam shvatio da su ta dva cartomizera koji dolaze u kitu - sa 0 mg nikotina. Onda sam još kupio i dvije hangsen tekućine jer sam na youtubu vidio kako se cartomizeri pune, ali sam ovdje u Zadru našao samo sa 6 mg. Svidjelo mi se parenje čak i s time. I to vrlo, vrlo! Za sada s lakoćom izbjegavam smrdljivu cigaretu iako sam baš ovih dana imao dosta stresa i skoro me povuklo. Brzo sam u tim situacijama našarafio cartomizer na bateriju, povukao više puta onako, "do dna" i uspio otkantati potrebu da se sjurim u trafiku po duhan.
Sad čekam dostavu s drugog kraja svijeta. Nisam htio egice i slične stvarčice nego sam odlučio odmah preći na mehanički mod. Ne znam zbog čega, nekako mi djeluju kao "ozbiljne" sprave i koliko vidim na youtubu - daju lijepu količinu pare.
Super je što postoji ovakav lijep forum i što je vrlo živ. Neke topice sam pročitao od početka do kraja i naučio puno.
Pozdrav svima!
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 20:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 20:57 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
bok  vjerojatno nisi ni svjesan kaj te sve jos ceka  vecinom pozitivno, al pripremi se i na dosta problema s opremom i tekucinama. samo nemoj odustat jer nakon nekog vremena bit ces zahvalan sam sebi na ovoj odluci 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 21:06 |
|
|
hahaha.. vjerujem. Ali neka. Volim izazove. Za sad mi je već zahvalna moja draga nepušačica. Više joj ne smrdim. A nije baš smiješno ni kad ti dijete od 2 godine kaže: "tata opet ide pušiti... bljaaaak!". Sad više nikome nije "bljak". I to je već puno. 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 21:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 21:11 |
|
|
DylanDog je napisao: A nije baš smiješno ni kad ti dijete od 2 godine kaže: "tata opet ide pušiti... bljaaaak!". Sad više nikome nije "bljak". I to je već puno.  slicna situacija i kod mene 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 21:12 |
|
|
spavle je napisao: P.S. A đe je Java  fulo si strip 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 21:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
flux je napisao: spavle je napisao: P.S. A đe je Java  fulo si strip   Martin Mystere ... Moram pojačati ginko pod hitno ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 21:21 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Zadra Postano: 12 lis 2013 21:22 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 15:50. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |