Ime mi je Bojan i iz Varaždina sam, parim već neko vrijeme (od 09 mjeseca 2013), ali sam jedan od onih ljenčina koji samo koriste forume za informiranje a ne sudjeluju... Pa sad rekao dosta, neka i ja malo sudjelujem u raspravama ali i iznesem koju činjenicu.
Parenje je nešto posebno, to više nije porok nego je i
hobby, pošto se mora stalno informirat, uložit neki novac u kvalitetnu opremu, tekućinu, bateriju...
Prije sam pušio pretežno bijeli walter, ali bilo je tu i stoše, westa, frkanca, a kad sam pijan sve što se dimi
Sad mi to sve smrdi i najviše sam mrzio, kad još nisam imao kakvo-takvu opremu, situacija kada se potrošila baterija ili je nestalo tekućine. U samom početku parenja bio sam toliko ushićen da sam svakom dao dim dva da proba, sad me bome i smeta kad mi neko navlači iz krakena ili cobre (jesu kineske, ali sam jako zadovoljan).
Prvo što sam kupio bilo je prije godinu dana, i to su bile one što liče na cigarete i svijetli naprijed. Platio sam stotinjak kuna i radije bi da sam ih zapio. To he bila katastrofa, što od trajanja baterije, što do užasnog okusa koji nije nadomjestio ništa. Naravno da sam kao skeptik oko e cigareta zaključio, da je to još jedno markentinško sranje i sve skupa bacio. Sva sreća da sam previše znatiželjan, i dao sam e cigareti još jednu priliku i kupio kopiju ego-c za ravnih 200 kn što se dobe dvije. Na to su me potakli stranci na moru koje sam sve više viđao sa e cigaretama ali i ljude po zagrebu. Eto sad imam itaste svd i jako sam zadovoljan.
ja se raspisao bome...