|
.
Sada je: 27 tra 2026 01:19. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 01:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 17:17 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Pa ima bijela slova na gumbu  . štaš kineska posla.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
shale84
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 18:39 |
|
|
krki je napisao: Pa ima bijela slova na gumbu  . štaš kineska posla. Bravo,a ja sve mislim zajeb... me žutaći 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 18:40 |
|
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 20:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Super, znaci ja nemoram slikat..  a to cu vam snimit u nedjelju..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 21:28 |
|
|
|
Oduševio me mališa
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 22:15 |
|
|
Auuu brale dobar, izguro ružicu i tileta  
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
Dodo91
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 22:25 |
|
|
krki je napisao: Auuu brale dobar, izguro ružicu i tileta
Aj molim te napisi par rijeci kroz koji dan, dvoumim se izmedu njega i tileta...
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 12 sij 2016 22:42 |
|
|
|
Budem kroz koji dan
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 13 sij 2016 11:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Aroma ista kao i na Tiletu (Tile v2 plus daje bolju aromu). Razlika je: Tile ne curi i ne slini. Nikada. Kažu da se Tile teško puni....hm.... AFC je skoro nepostojeći na Phenomenonu. Liquid Control ne zatvara dotok tekućine, automatski top fill (koji je osimislio grk nakon par litara Ouza) nema smisla. I zadnje, naravno, kretenska baza u kojoj je konekcija plus pina na dodir. Ne radi u TC-u kako treba.
Sve to Tile ima bolje rješeno.
Daleko da Phenomenon nije dobar atomizer...dapače...ali nije ni do koljena Tilemahosu v2, upravo zbog tih idiotarija oko korištenja koje su meni nakon tjedan dala jako počele ići na jetru.
Ovo kažem pod uvjetom da su obadva klona dobra...Tile klon zna imati problema...ovisno jel kinez jeo šaku riže taj dan ili gladuje već tjedan dana.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 13 sij 2016 12:08 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
fek0 je napisao: Aroma ista kao i na Tiletu (Tile v2 plus daje bolju aromu). Razlika je: Tile ne curi i ne slini. Nikada. Kažu da se Tile teško puni....hm.... AFC je skoro nepostojeći na Phenomenonu. Liquid Control ne zatvara dotok tekućine, automatski top fill (koji je osimislio grk nakon par litara Ouza) nema smisla. I zadnje, naravno, kretenska baza u kojoj je konekcija plus pina na dodir. Ne radi u TC-u kako treba.
Sve to Tile ima bolje rješeno.
Daleko da Phenomenon nije dobar atomizer...dapače...ali nije ni do koljena Tilemahosu v2, upravo zbog tih idiotarija oko korištenja koje su meni nakon tjedan dala jako počele ići na jetru.
Ovo kažem pod uvjetom da su obadva klona dobra...Tile klon zna imati problema...ovisno jel kinez jeo šaku riže taj dan ili gladuje već tjedan dana. Očito onda taj Phenom nije dobar klon jer origigi radi bez problema u TC. Ostalo je više manje kako si napisao i kod originala (slažem se o AFC i LC), budući da imam oba pa mogu potvrdit. Phenom daje mrvicu bolju aromu, ali nekako mi je s vremenom Tile V2+ sve draži. E: naravno ja govorim o originalima, svaki mi ima nešto svoje bolje od drugog, ali oba su aromom vrhunska (i ovdje govorim o Tile V2plus (+))
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
Zadnja izmjena: Fyla; 13 sij 2016 12:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 01:19. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 01:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |