| Autor |
Poruka |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 sij 2016 09:22 |
|
|
Cube je napisao: fek0 je napisao: zašto je cinnamon cookies proziran? to su arome ili tekućine? To je uvjek tako kod KTS cinnamona. Meni nije hrel potamnit ni nakon 20 dana. bubib5 je napisao: s obzirom da su sve etikete iste, a na nekoliko mozes vidjet i omjer i količinu nikotina, my guess je da su ovo sve gotove tekućine.. a zasto je prozirno..e to nemam pojma.. Gotove tekućine. Sve prozirne, neke tamnije neke svjetlije, ali za nijansu-dvije. Ovdje su boja koverte i svjetlo malo pridonjelo "boji" sadržaja. Kontao sam prvo cinamon cookie, ali sam zabunom uzeo jagodu-šlag - dovoljno govori o "razlici" u svjetlini.  No na drugu stranu, liquid super, naručeno za vikend, plaćeno u ponedjeljak, primio četvrtak =) Sve bezbolno.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 02 vel 2016 10:57 |
|
|
Stiglo danas iz UK. Mirisu nenormalno dobro. Potrebno ih steepati neko vrijeme tako da ih nisam jos probao. 
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 07 vel 2016 17:10 |
|
|
shale84 je napisao: Jucca je napisao: sad odaj tajnu i reci po cemu si skuzio   narezi po rubu Pa za ovo stvarno trebaš imati oko, pogođen u95 % treba izmisliti novo zanimanje procijenielj atomizera i opreme dali org. pa zavisno ikakvom stanju ili dobrih ili loših kopija. Tu bi se dao posao napraviti sam tak. Jer razlika između dobrog klona i Orginalna je x10 tako da ima mjesta . Osobno nisam pobornik klonova opekao sam se jednom i dosta mi je i prije par dana frend mi naručio Rose v2 super stvarčica za 115kn ne curi ne kapa lijepo radi upakirana isto kao i org. Skidam kapu kinezima , ali da je to rijetkost nesumnjam. Iako nekako ako želim nesto kupujem ORGINAL i bok. Nemam živaca od 10klonova da mi 4 rade super a 6 neradne ili su užasno loši a toje jedan dobar ORGINAL .
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 07 vel 2016 17:31 |
|
|
fek0 je napisao: zašto je cinnamon cookies proziran? to su arome ili tekućine? Od takvih KTS bila je Aple pie 50/50vpg koju inače mogu pariti toliko mi je iziritirala želudac i sinuse da sam morao kontrolirati disanje da se ne ispovraćam, nije mi jasno zašto prije god. Ipol sam naručio njihove tekućine i popario ih normalno. Na stranu sto mi nisu odgovarale neznam zašto takva reakcija tijela. Inače parim baze od Pink Mule i rijetko Vaping zone, probao Infamous isto ok i na nijednu mi se to desilo nije.
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 07 vel 2016 22:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Natrag na temu 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
shale84
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 09 vel 2016 22:00 |
|
|
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 11 vel 2016 18:12 |
|
|
Donio prika iz Amerike BlueCollarVapes tekucine. Jeftine a odlicne. 3x120ml za 600kn 
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
|
Kartelo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 16 vel 2016 00:12 |
|
|
|
Piccoloid v2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
 |
|
shale84
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 vel 2016 14:04 |
|
|
 Stigla roba 
|
 |
|