| Autor |
Poruka |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 28 srp 2016 14:36 |
|
|
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 28 srp 2016 20:10 |
|
|
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 srp 2016 00:34 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
buje3000 je napisao: 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 srp 2016 17:36 |
|
|
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 srp 2016 18:11 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Lijepo bogmeć, ali kakve to ima veze sa "Vape mail"? 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 29 srp 2016 18:38 |
|
|
|
Ajd da joj se pusi iz guzice....al ovak nema bas nikakve veze
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 srp 2016 18:56 |
|
|
|
Vaping mi je nužno zlo. Fotka je pravi hobi, pa onda mi je bitnije da mi je došao objektiv, nego (zadnje) Cubiod. A zapravo je objektiv posljedica prestanka pušenja i ono kaj sam prije daval za cigarete stavljam u kuvertu. Od toga kupujem vaping opremu, arome i baze. Ono kaj ostane i kad se skupi dovoljno, kupim objektiv. Još mi fale dva i to mislim skupiti do kraja iduće godine. Tak da oni nepušači koji znaju reć da sam zapušil jednog poršea prestanu kokodakati kad im pokažem objektive.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 srp 2016 19:31 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
mpix je napisao: Vaping mi je nužno zlo. Fotka je pravi hobi, pa onda mi je bitnije da mi je došao objektiv, nego (zadnje) Cubiod. A zapravo je objektiv posljedica prestanka pušenja i ono kaj sam prije daval za cigarete stavljam u kuvertu. Od toga kupujem vaping opremu, arome i baze. Ono kaj ostane i kad se skupi dovoljno, kupim objektiv. Još mi fale dva i to mislim skupiti do kraja iduće godine. Tak da oni nepušači koji znaju reć da sam zapušil jednog poršea prestanu kokodakati kad im pokažem objektive. Ma sve OK, al bilo bi bolje da otvoriš zasebnu temu i tamo staviš opremu, malo opišeš i što je još važnije, da staviš foto uratke.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 srp 2016 19:33 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
Lemi_O2 je napisao: mpix je napisao: Vaping mi je nužno zlo. Fotka je pravi hobi, pa onda mi je bitnije da mi je došao objektiv, nego (zadnje) Cubiod. A zapravo je objektiv posljedica prestanka pušenja i ono kaj sam prije daval za cigarete stavljam u kuvertu. Od toga kupujem vaping opremu, arome i baze. Ono kaj ostane i kad se skupi dovoljno, kupim objektiv. Još mi fale dva i to mislim skupiti do kraja iduće godine. Tak da oni nepušači koji znaju reć da sam zapušil jednog poršea prestanu kokodakati kad im pokažem objektive. Ma sve OK, al bilo bi bolje da otvoriš zasebnu temu i tamo staviš opremu, malo opišeš i što je još važnije, da staviš foto uratke. i traži neke guzatije ako ih već slikaš..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 29 srp 2016 19:35 |
|
|
|
Ne znam koliko bi za to bilo interesa. Ako sam samo ja, onda je bez veze. Ako ima foto-amatera, neka otvori temu, rado ću se pridružiti.
|
|
 |
|
 |