|
.
Sada je: 24 tra 2026 01:21. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 01:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 01 lis 2013 15:43 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
street je napisao: jel su se popravile ove tekućine,ako netko naručuje? nas par s posla je uzelo 20ak ovih tekucina i niti jedna nam nije bila ok, nama četvorici.. Meni Tihomirove više ne pašu. Zadnju narudžbu sam imao u 8. mjesecu, a nekidan probao i od frenda svježu narudžbu drugačijih aroma i jednako loše. Prije mi je bio bolji, ne znam što se promijenilo, da li je to baza ili količina arome u njoj, ili neki aditivi, sve u svemu, više ne kupujem od njega.
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 01 lis 2013 17:48 |
|
|
A neznam, evo da i ja kažem tu, čitao sam već o tome, ovo ono...meni je prije tri dana došla narudžba od Tihe,i to u dan vrimena, ne bi mi iz Splita prije stigle.Sve što sam probao bilo mi dobro, dapače na račun narudžbe koja je bila prije te sam naručio ponovo, i to podebljao količinu za neke...VG čisti. Isto tako uzmem i od SM mixa i isto odlično. Neznan, nisam baš neki sladokusac po tom pitanju, bitno mi da se pari, nisam ni probao čudo toga ko neki ovde, ali npr u odnosu na inaweru, dekang, hangsen ove su mi space twist Eto, to je samo moje mišljenje, nit koga branim, nit kog reklamiram. Sorry na malo offa. 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 02 lis 2013 08:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Par novih stvarčica za isprobati: 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 02 lis 2013 22:18 |
|
|
Stigao mi chi yu clone sa FT-a  nisu ga vratili nazad  šta reć, bilo je ovdi već govora o njemu, meni to super izgleda, fino izrađeno, sve štima i sjeda na misto kako triba, lip je ka slika. Nema bave (strugotina i sl.) od izrade, sve je ok, čisto lipo, ne treba ga prat ni polirat, svi ovi kontaktići i pinovi odlično izgledaju i lako se štimaju. Probao ga na protank samo da vidim jel radi, čekam driper i itaku da se mogu počet igrat  Sviđa mi se jer nije masivan ko šta sam mislio, od vama je manji za "glavu" 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 02 lis 2013 23:09 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
Deckardcain je napisao: Stigao mi chi yu clone sa FT-a  nisu ga vratili nazad  šta reć, bilo je ovdi već govora o njemu, meni to super izgleda, fino izrađeno, sve štima i sjeda na misto kako triba, lip je ka slika. Nema bave (strugotina i sl.) od izrade, sve je ok, čisto lipo, ne treba ga prat ni polirat, svi ovi kontaktići i pinovi odlično izgledaju i lako se štimaju. Probao ga na protank samo da vidim jel radi, čekam driper i itaku da se mogu počet igrat  Sviđa mi se jer nije masivan ko šta sam mislio, od vama je manji za "glavu"  kako ti radi prekidač?
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 02 lis 2013 23:15 |
|
|
|
Vamo je vamo,svaki vv mod zbog elektronike je duzi od meh moda
Sent from ViperS
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 02 lis 2013 23:18 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
vulja je napisao: Vamo je vamo,svaki vv mod zbog elektronike je duzi od meh moda
Sent from ViperS To ti je kak mehanika z erekcijom 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 03 lis 2013 00:09 |
|
|
|
Samo za probu, prekidač radi izvrsno, bez ikakvih problema....
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 03 lis 2013 00:32 |
|
|
spavle je napisao: Par novih stvarčica za isprobati:  joj šta nisi spomenul da ceš uzimat cinnomon cookie  pa da i meni uzmeš...a krznene bi ti dal kad se vidimo
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 03 lis 2013 09:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Stigao mi je Chi-you Style Mod sa FastTecha solidna stvarčica ali imam dvije zamjerke: 1. Doljnji prekidač je tako izveden da oštećenje plastične košuljice na bateriji može dovesti do neprekidnog kontakta ... nezgodno .. npr. Sentinel M16 Mod ima to puno bolje izvedeno 2. Navoji imaju velike tolerancije i treba ih se dobro stegnuti da drže , a prije toga se moraju podesiti kontakti na konektoru pa je sve skupa "pipkavo" Dobro je da ima mogučnost postavljanja sig-kicka pa ću malo se poigrati sa njime... Složeni mod sa svim dijelovima:  Poklopci pogled izvana:  Poklopci pogled iznutra ( lijevo je prekidač koji bi po meni morao imati nekakvu izolaciju na dosjedu baterije ) :  Mod sa Iglo clonom i 18650 baterijom: 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 01:21. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 01:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |