|
.
Sada je: 24 tra 2026 04:30. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 04:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 06 pro 2013 22:56 |
|
|
aa to je onaj crni, sad je pink 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 06 pro 2013 23:02 |
|
|
|
jesam jesam jbm fasttech....to je toliko šlampavo napravljeno da im idem ticket otvorit....jer da je ona stavila prva bateriju u nutra ko zna kaj bi bilo.... naravno ubio sam bateriju i otopio se prsten od plus pola..... žalosno da firme šalju robu kak im se sprdne....fuj..... nema veze koliko košta.....ali bar da pošalju ispravno!!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 06 pro 2013 23:06 |
|
|
imand je napisao: aa to je onaj crni, sad je pink  ne gospodo nije to onaj crni.... onaj crni je od corta_1976......i taj ide na poklon nekome!!!!!! Ovaj rozi je narucen prije mj. dana....i došo na imendan mojoj ženi i skoro se zapalila s njim!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 06 pro 2013 23:19 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
jebo vas fasttech i usteda par eura sorry 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 06 pro 2013 23:35 |
|
|
flux je napisao: jebo vas fasttech i usteda par eura sorry  gle ovak....neki znaju da nemam baš para za modove od 20 pa nadalje dolara.....znam da ft ima u tom segmentu šrot ponuda ali jbg....tako je kako je.... Da nema ekipe sa vapercluba mislim da nebi ni pario nego bi sve rasprodal da si kupim pljuge....nažalost nemam karakter za prestat, pušit, parit ili kako vec to nazvali!!!! Obzirom da znam to što znam....hvala dragom bogu jer parim ko i svi ostali...relativno kvalitetno... ima puno ljudi koji nemaju para osim za donirane stvari i za ft!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 06 pro 2013 23:44 |
|
|
|
Ima tu i izazova, pozitive i kreacije, složiti i presložiti nešto po svom čejfu. A FT dođe kao idealno, kupiš kit i zabavi nema kraja. Ako se strga, eto rezervnih dijelova.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 06 pro 2013 23:47 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Medo je napisao: flux je napisao: jebo vas fasttech i usteda par eura sorry  gle ovak....neki znaju da nemam baš para za modove od 20 pa nadalje dolara.....znam da ft ima u tom segmentu šrot ponuda ali jbg....tako je kako je.... Da nema ekipe sa vapercluba mislim da nebi ni pario nego bi sve rasprodal da si kupim pljuge....nažalost nemam karakter za prestat, pušit, parit ili kako vec to nazvali!!!! Obzirom da znam to što znam....hvala dragom bogu jer parim ko i svi ostali...relativno kvalitetno... ima puno ljudi koji nemaju para osim za donirane stvari i za ft!!!! nemam ni ja love, al bas stvarno nemam..... al imam oci i citam ko i svi mi zajedno na ovom ili nekom drugom forumu da sa fasteka dolazi vise srota nego ispravnih stvari. ak mislis da je jeftinije kupit 3-4 komada necega za kaj nisi siguram oce radit il nece, il jos gore kao u ovom primjeru da moze bit opasno... nego kupit jedan komad necega kaj je provjereno dobro... probaj izracunat jos jednom 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 07 pro 2013 00:32 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Stigla mi dva Evoda sa FTa. Nema tog proizvođača atija kojem tolko vjerujem da na stock-u parim. Pranje i novi setup. Da tak ne radim nebi ni skužil da su grijač zaboravili prišerafiti na bazu. Ali tak nekaj od Fasttecha i očekujem 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 07 pro 2013 00:57 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
sopta12345 je napisao: Rus je fantazija za vidit a i za parit vjerujem Rusu nemam zamjerke ... osim kad mu rupu za zrak pokrije prstom, a to je zamjerka meni 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 07 pro 2013 00:59 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
imand je napisao: taj nemezis vapi za pjeskarenjem pa da bute u skladu sa rusom Mislim da bi oba trebalo pjeskariti da dođu na isto, samo nemezis ne bi se uskladilo bojim se.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 04:30. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 04:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |