| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 21 vel 2014 20:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Bitno je da su našli svoje mjesto.  SM ima nove driptipove ili si to ti promijenio?
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 21 vel 2014 21:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Braja E sad je vrijeme da malo doradis potpis 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 21 vel 2014 21:09 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Svaka čast 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 21 vel 2014 21:15 |
|
|
Max_ZG je napisao: Bitno je da su našli svoje mjesto.  SM ima nove driptipove ili si to ti promijenio? to su originalni driptipovi navodno po onome šta sam čitao nova verzija kaje L+ od veljače 2014. stvarno odlična stvar, nemam loše riječi, prvo sam uzeo klon pa kada sam usavršio slaganje i odredio da je to to što mi odgovara onda sam naručio originale za uživanje njemačka preciznost navoji idu savršeno na metalnim dijelovima sve funkcionira perfektno ali navoji na prozirnim tankovima nisu tako dobri kao da ih rade kinezi Kinta je napisao: Braja E sad je vrijeme da malo doradis potpis  budem gazda evo odmah 
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 25 vel 2014 00:15 |
|
|
Eto da se priključim ostalim hrčcima na forumu. Stvarno sam počeo gomilati opremu ali šta ću kada mi sve to treba, valjda.    
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 25 vel 2014 17:53 |
|
|
Danas je upravo završilo upotpunjavanje moje kolekcije mehaničkih modova to je zadnje što sam naručio neko duže vrijeme sem tekućina od Valtera ... hehehe Nekoliko sitnica, dugih + pinova, izolatora, o-ringova, klasika uz svaku stvar koju kupim  Magnet za otiske, ali nažalost matte izvedbe nema i kako Katerina kaže ne zna se kada će i hoće li ih uopće biti   Kaja L+ izgleda abnormalno veliko za 18350 modu  ekipa je tu, sad samo parenje 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 25 vel 2014 18:49 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Braja je napisao: ............... Kaja L+ izgleda abnormalno veliko za 18350 modu   kaj je tu mod, a kaj atty 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 26 vel 2014 11:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Jel to hrdja na nemesisovom logu? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 26 vel 2014 11:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Koji sam ja prasac .... Kad dobijem sa FT-a nekakvu điđu-miđu odmah se svima hvalim i pokazujem okolo, a kad dobijem stvar koja je zamišljena tu na forumu i koju su izradile vrijedne ruke naše forumašice onda šutim ko pi...a Evo da ispravim greško ponosno objavljujem da su mi stigli oblačiči Stalci na stolu:  I u funkciji:  super korisna stvarčica 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 26 vel 2014 11:46 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Napomena.
Iako tako izgledaju, oblačići nisu jestivi. Isprobano.
|
 |