26.06 shippana, 8.7 je bila u mene
Evo par riči vezano za Hana V3 clone. Oba koja su dosla su identicni osim sto je crni (sa Illvapesa) sa starom verzijom 510 konektora, tj. sa sirokim pinom, dok plavi (elev8vape) je dosao sa novim uskim pinom.
Mana crnog je sto ga ne mogu koristiti niti na Kayfunu niti na Taifunu, nema kontakta sa attyem jedino na Tobh dripperu posto on ima izbacen plus pin.
Vjerovatno se da zamjeniti, no neznam hocu li to raditi, posto mi je plan bio ionako drzat jednog na dripperu.
Mod je solidno kompaktan, fino lezi u ruci, poprilicno lagan. Ekran vrlo citak, cak i previse svjetli, ja ga drzim u stealth mode.u ( ne svjetli uopce pri koristenju)
Botun je odlican, sa odlicnim feedbackom, solidno se cuje klikanje. Volio bih da su vide sa straznje strane u boji moda, ovako bode u oči, barem meni. Kvaliteta izrade je odlična. Neznam kakva je origigi Hana, no ne vjerujem da je dosta kvalitetnije izradjena.
Nisam uspio tocno izmjeriti koiko mu vremena treba da se napuni, obicno ga stavim preko noci na punjacu, USB konektor je dobro centriran u utoru, fino sjeda sve skupa.
Sta se tice performansi, neznam kako radi origigi, ali meni je ovaj vise nego dobar. Baterija traje gotovo cijeli dan, na mehanici je mjenjam bar dva puta dnevno, a kad sam na driperu na mehu, vec nakon 45m-1h. Koristim Efest 35A te Sony VTC5. Odlicno mi je sto jednako šuca gotovo cijelo vrijeme trajanja baterije. Nisam jos nasao smisao parenja na 30W, no probat cu preslozit coilove pa da i to isprobamo

Za sad drzim od 17-25W max, te ga nisam jos nasao ugrijanog.
Max je pitao kako pokazuje ohme, da, nije savrseno tocan, no nije ni katastrofalan. Faliva u 0.1ohm, usporedjivali smo na Markovom modu sa SX350 chipom, kod njega je pokazivalo 1.0ohm , dok kod mene 0.9ohma za isti atty. Sve u svemu, zadovoljan sam.