|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:54. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
byakuya
|
Naslov: iStick 30w + što? Postano: 27 lip 2015 13:11 |
|
|
Pozdrav cijenjeni vaperi! Vapam već kojih mjesec dana na http://puffkalica.hr/shop/akcije/puffka ... ndard-kit/ i mogu reći da nije uopće loše za početnika, međutim sad želim nešto malo naprednije, no ništa divlje. Odlučio sam se za iStick 30w budući da je kompaktan, ima solidan kapacitet, estetski je zanimljiv, a ima i dobre recenzije. E sada, dvojim između atomizera. Izbor sam suzio na Aspire Nautilus Mini i KangerTech Subtank Mini. Koliko sam shvatio, Subtank je napredniji od navedenih, ima veći grijač, manji otpor, subohming, RBA... i oku je ugodniji (iako je to subjektivno). Ono što je tražim je okus, okus i okus. Masivni oblaci mi nisu prioritet (iako su zabavni). Isto tako, preferiram mouth-to-lung vapanje, jer mi se čini da vapanjem direkt u pluća ne dobijem toliko okusa i općenito mi to nije baš preugodno. Kupovinu ću obaviti na Fasttechu i cijena između navedenih tankova ne igra ulogu. Sve sugestije, savjeti i mišljenja su dobrodošli. 
_________________ MOD: Evic VTC mini, Vamo v5 ATTY: Taifun gt2, Rose v2, Delta II, Tugboat v2
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: iStick 30w + što? Postano: 27 lip 2015 13:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
uzmi nautilus...subtank je za lung inhale
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: iStick 30w + što? Postano: 27 lip 2015 14:15 |
|
|
fek0 je napisao: uzmi nautilus...subtank je za lung inhale Ima i boljih atomizera, ovisi jel kolega želi motati sam ili nešto treće?
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 27 lip 2015 14:25 |
|
|
|
Po meni uzmi rba,i sam motaj,i gledaj da ima mogucnost dual coila,pa makar ti nikad trebalo,al nije svaki dual coil single coil friendly...a koji atty neznam:S kaya v4 je super ako zelis single coil i dual,deck izgleda jako dobro,al je komplicirana ko sam vrag po meni za pocetnika...dakle trazi atty sa slicnim deckom ko kaya v4
|
 |
|
sinamaster
|
Naslov: Re: iStick 30w + što? Postano: 27 lip 2015 15:13 |
|
|
Ako si izbor suzio samo na ta dva, Subtank je naravno bolji jer je kompletan kit, (OCC+RBA) al Feko ti je sve rekao to nije tank za "mouth-to-lung inhale"! Tako ili (ako zelis motat ) nadji sta jednostavno poput kayfuna ,al ne V4 vec starije sta ( lite, lite plus, 3.1) s tim sam i ja poceo  ili ako ne zelis motat coilove jednostavno uzmi Nautilusa kad ti je vec upao u oko. 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: iStick 30w + što? Postano: 27 lip 2015 15:23 |
|
|
|
Ili taifun.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 27 lip 2015 19:02 |
|
|
|
Zasto subtank nebi mogo parit ko kayfuna recimo?samo zatvorit zrak da skroz malo ima i moralo bi sljakat. Ili?
Poslano sa mog PAP7600DUO koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: iStick 30w + što? Postano: 27 lip 2015 19:30 |
|
|
|
Bok , ako ti nije sila , sad ce za koji dan izachi novi iStick sa TC -om , cjena tu negdje , a za subtank , radije kupi (ako ne zhelish chekati) a hochesh iStick, 50W , samo njega , ne cijeli kit . Cijena je ista ko' da kupujesh 30W kit. nije velika razlika u velichini , a bolje "tjera" Subtank , Inache za Subtank je najbolji K-BOX , ako koristish gotove grijache (original). eto. Mislim na cjenu.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 27 lip 2015 22:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
tomek1221 je napisao: Zasto subtank nebi mogo parit ko kayfuna recimo?samo zatvorit zrak da skroz malo ima i moralo bi sljakat. Ili?
Poslano sa mog PAP7600DUO koristeći Tapatalk Ima ogromnu rupu za zrak u komori...ne valja kada se prigusi dotok zraka, ne rasipa ga u komori kak se spada. Jednostavno, napravljen je za lung inhale.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: iStick 30w + što? Postano: 27 lip 2015 23:51 |
|
|
byakuya je napisao: Pozdrav cijenjeni vaperi! Vapam već kojih mjesec dana na http://puffkalica.hr/shop/akcije/puffka ... ndard-kit/ i mogu reći da nije uopće loše za početnika, međutim sad želim nešto malo naprednije, no ništa divlje. Odlučio sam se za iStick 30w budući da je kompaktan, ima solidan kapacitet, estetski je zanimljiv, a ima i dobre recenzije. E sada, dvojim između atomizera. Izbor sam suzio na Aspire Nautilus Mini i KangerTech Subtank Mini. Koliko sam shvatio, Subtank je napredniji od navedenih, ima veći grijač, manji otpor, subohming, RBA... i oku je ugodniji (iako je to subjektivno). Ono što je tražim je okus, okus i okus. Masivni oblaci mi nisu prioritet (iako su zabavni). Isto tako, preferiram mouth-to-lung vapanje, jer mi se čini da vapanjem direkt u pluća ne dobijem toliko okusa i općenito mi to nije baš preugodno. Kupovinu ću obaviti na Fasttechu i cijena između navedenih tankova ne igra ulogu. Sve sugestije, savjeti i mišljenja su dobrodošli.  Bok. Pishe da si iz Koprive , ajd' ima tu chlan foruma Danko1975 , poshalji njemu PP, sa upitom da sjednete na kavu , prije bilo kakve narudzbe , pa poprichajte i tako-to. Svi prijedlozi , sugestije koje si trazhio su OK i tako ih prihvati. LP alois
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:54. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |