ako ti se da čekat 2 -3 tjedna,
https://www.efun.top/evic-vtc-mini-with-tron.html za 145kn imaš solidan mod. imam 2 takva i treći je na putu
. ubodeš ga u komp i staviš najnoviji softver (ako oćeš naravno) i imas mod koji funkcionira isto kao i novi joytech evic primo 80W.
ako oćeš i hrvatskoj kupit, ja bi išo na ovaj j.evic primo. ovaj procore aries atomizer navodno valja.
za dl atomizere ti ja nemam pojma zapravo
za mod si uzmi bar 2 lg hg2 "smeđe" baterije. ako ti se da čekat 2-3 tjedna, uzmeš na nkon.nl recimo super jeftine samsung 25r baterije po 3 eura komad. jedno 5 komada. imam ih i koristim ih već više od godinu dana. lg su bolje, ali malo. ali ih na nkonu nema više. ak ti se ne da, imaš te smeđe baterije po 70kn komad kod nas.
ako ćeš uzimat više baterija, uzmi si i punjač, recimo xtar vc 4. 100kn je jeftiniji na nkon.nl nego kod nas (juicedoctor.eu). za njega obavezno i 2A zidni punjač wall charger jer taj punjač dolazi samo kao usb. a na usb-u se ne napuni ništa.
ako ti se da motat sam grijače, uzmeš neki rba atomizer tipa ammit ili obs engine, kažu ljudi da su dobri. ako ti se ne da, onda jbg neki s gotovim grijačima.
ja ti preporučam da sve uzmeš vani doć će te dosta jeftinije. računaj pa vidi. ako imaš na čemu parit do tad naravno.
možeš ti uzet i jednu bateriju i probat ić štedit, punit ju na modu, al za 2 mjeseca ćeš skužit da ti je malo 1 baterija, čim ideš rotirat 2 baterije opet ti treba punjač. ovo ti je dugoročno ulaganje i nemaš brige duže vrijeme niti s modom, niti s baterijama a bome ni sa punjačem