| Autor |
Poruka |
|
shodan_hr
|
Naslov: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 13 lis 2014 11:46 |
|
|
|
nije mi jasno po čemu je jedan tank bolji od drugog? bubam bezveze, nautilus je bolji od aerotanka. OK ali zašto? Vodim se mišlju da je tank upravo to, prostor za skladištenje tekućine ilitga rezervoar, dok atty (grijač) je u biti taj koji proizvodi paru a ovaj (tank) je samo prosljeđuje.
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 13 lis 2014 11:53 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
|
Na kojeg nautilusa mislis?
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 13 lis 2014 12:02 |
|
|
|
mislim da ces morati malo bolje razjasniti pojmove koje si spomenuo. sto tebi tocno znaci tank, sto rezervar, sto atty a sto grijac?????
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 13 lis 2014 12:03 |
|
|
|
Dva apsolutno razlicita atomizera, a tank je tank ....ima veci i manji a ostatak price se odnosi na sistem dovoda liqiuda, afc, i komoru
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 13 lis 2014 12:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Pitanje ću pripisatiti tvojem neiskustvu jer isto bi bilo da me pitaš šta je to ražličito kod automobila, svi imaju kotače, motor, kočnice i volan.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Re: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 13 lis 2014 13:27 |
|
|
|
jep, neiskusan sam... zato i pitam. sad sam malo proučio pojmove pa mi je jasno gdje sam fulao.... isprike na nesporazumu...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 13 lis 2014 16:38 |
|
|
shodan_hr je napisao: jep, neiskusan sam... zato i pitam. sad sam malo proučio pojmove pa mi je jasno gdje sam fulao.... isprike na nesporazumu... Cemu isprike, forum je zato i tu, da pitas sto ti nije jasno
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: Nejasnoća u vezi tankova... Postano: 09 stu 2014 15:33 |
|
|
shodan_hr je napisao: nije mi jasno po čemu je jedan tank bolji od drugog? bubam bezveze, nautilus je bolji od aerotanka. OK ali zašto? Vodim se mišlju da je tank upravo to, prostor za skladištenje tekućine ilitga rezervoar, dok atty (grijač) je u biti taj koji proizvodi paru a ovaj (tank) je samo prosljeđuje. Razlika je u nacinu dovodenja liquida do grijaca, kolicina tekucine koja dospije u grijac, u dovodu zraka i u tome kako zrak dolazi na grijac. bocno odozdo ili kako god vec. Druga stvar je u komori oko grijaca di zapravo nastaje para. Neke su male i uske, kao protankovi, a neke su siroke i visoke kao rus ili kaya... Siri dimljak omogucuje nakupljanje vise pare pri paljenju grijaca i jos uz dobar provod zraka para se ljepo ohladi i ima je u izobilju. za razliku od nekih grijaca koji rade na drugaciji princip pa mogu imati manje pare a vise arome, ili vise pare a manje arome..... Nijedan nije isti, i svaki je poseban po necemu. Iako mozda neki samo u nijansama.
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Postano: 14 stu 2014 19:30 |
|
|
Wicked vape je napisao: shodan_hr je napisao: nije mi jasno po čemu je jedan tank bolji od drugog? bubam bezveze, nautilus je bolji od aerotanka. OK ali zašto? Vodim se mišlju da je tank upravo to, prostor za skladištenje tekućine ilitga rezervoar, dok atty (grijač) je u biti taj koji proizvodi paru a ovaj (tank) je samo prosljeđuje. Razlika je u nacinu dovodenja liquida do grijaca, kolicina tekucine koja dospije u grijac, u dovodu zraka i u tome kako zrak dolazi na grijac. bocno odozdo ili kako god vec. Druga stvar je u komori oko grijaca di zapravo nastaje para. Neke su male i uske, kao protankovi, a neke su siroke i visoke kao rus ili kaya... Siri dimljak omogucuje nakupljanje vise pare pri paljenju grijaca i jos uz dobar provod zraka para se ljepo ohladi i ima je u izobilju. za razliku od nekih grijaca koji rade na drugaciji princip pa mogu imati manje pare a vise arome, ili vise pare a manje arome..... Nijedan nije isti, i svaki je poseban po necemu. Iako mozda neki samo u nijansama.
Hvala lijepa! Sad mi je jasnije...
|
|
 |
|
 |