Evo nakon sta sam jucer stavio da mi je stigla Ružica puno ljudi me pitalo za dojmove pa evo da napišem malo o ovom atty-u
Dolazi u lijepom paketiću sa dodatnim plastičnim zamagljenim tankom alatom O ringovima žicom i s dosta korisnim postoljem (skuplja verzija)

Završna obrada je na visokom nivou (jako visokom za FT) atty dolazi potpuno čist i bez mrvice nečistoće ili ulja...
Nakon detaljnijeg pregleda vidim prvu "grešku"

Prsten za regulaciju zraka ne sjeda točno na rupu za zrak..
Ali to se lagano riješi skidanjem donjeg O ringa i stavljanjem O ringa iznad prstena

Na usniku/dimnjaku isto nije stavljen O ring ali on se nalazi u dodatnim stvarčicama i obavezno ga stavite da ne bi došlo do curenja tekućine kod punjenja...

Prvi setup sam radio 10 namotaja MC na 0,2 svrdlu i ispalo je oko 1,8 ohm-a

S vatom nije loše ali nije to to...
Danas stavio 8 namotaja i dobio 1,3 ohma...
Probao sa silicom i odmah odustao promjenio stavio vatu i bum...to je to

Aroma jako jako izražena TH taman pari ko lokomotiva
Sad malo o stavljanju vate kod zice nema nista neobično samo nisu klasični ponovi nego su dvije rupice koje se zategnu imbus ključem (dobije se u paketu)

Nadam se da vam je sve jasno iz slika
Punjenje je jednostavno
Okrenete atty naopačke (ponovo na postolju koje i sluzi za to) napunite tekucinu u tank kraj usnika/dimnjaka (stane 3,7 ml ja nisam vise od 3) zasasarafite donji dio sa setupom zavrnete usnik/dimnjak do kraja (koji ujedno sluzi kao i regulator količine tekucine) i to je to...
Moram se jos jednom vratiti na vrlo koristan dio postolje koje služi za držanje attya dok radite setup za punjenje i kao ključ za otvaranje donjeg dijela attya...

Također se na 510 konektoru nalazi šarafić za regulaciju

Sve u svemu odlično potrošenih 30 $... Nema grgljanja curenja itd puni i pari
Neke mozda odbije kompliciraniji setup ali meni je bas gušt...
Nemojte mi zamjeriti ovo mi je prvi review u životu...
Ako jos nekoga nesto zanima o ovom atty-u slobodno pitajte...