| Autor |
Poruka |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 28 lis 2012 23:07 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
ako je cijena dobra ja bi se prikljucio molim lijepo...
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 29 lis 2012 02:01 |
|
|
D@DO je napisao: Upravo sam kontaktirao neke poznanike u UAE jer sam naišao na neki dućan u Dubaiu. Pa neka se raspitaju koliko bi to koštalo tamo i ako je cijena odgovarajuća da mi to donesu iza Nove Godine u HR. Ako bude interesantna cijena moguće da se još netko prikljuci naruđbi. Ako nose jedan komad.. onda će valjda moci i dva. zainteresiran sam 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 30 lis 2012 12:30 |
|
|
Ne bih pre ruke ali mislim da bi bilo jako skupo kad bi to narucili bilo kuda osim preko vec poznatih izvora... Z-Max V2 se zasad prodaje na samo jednom mjestu a V1 ide daleko jevtinije nego pre pa vlasnici sajtova uzimaju bez razmisljanja ovu prvu verziju dok je jos ima na lageru...profit je ovom u trenutku ogroman za njih (ide i do 70-tak dolara po komadu) zbog ovog vakuuma i zbog kupce koji nisu dovoljno informirani kako stvari stoje,ne svatko ima vremena za raznorazne forume... Ne bi me cudilo da se sad pojavi i neki ducan kod vas koji prodaje Z-Max po "normalnoj" cijeni  Angela,vlasnica sajta "Time East" je jako fina i usluzljiva osoba i uvijek prva dobije nove "SMOK" proizvode zbog njezinih (bliskih) veza sa tom kompanijom pa tako i ovoga puta... Novi Z-Max koji sad ima osam menija (8-mi meni je RMS) se u trenutku prodaje po cijeni od 125$ uz opciju da uzmete i dodatnu kapicu koja kosta 4.95$ (koja omogucava koristenje 2 x 18350) Kao i pre...moja preporuka je da se strpite jos koji tjedan 
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 30 lis 2012 14:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Meni se čini da je V2 bitan samo za one koji će koristiti 2x18350 baterije, dok ja mislim koristiti 18650. Ne bih sad znao je li riječ o V1 ili V2 verziji, samo ovo piše... Features:
ZMAX is a Variable Voltage and Variable Wattage Device
Zmax can be adjusted from 3.0 - 6.0V volts in 0.1 volt increments
Zmax can adjust power from 3.0 - 15 watts in 0.1 watt increments
Built-in three digit display allows you to visually adjust your voltage, LED blue display
Zmax can use one IMR 18650 Battery with existing battery cap.
Zmax can use a pair of IMR 18350's with extension battery cap.
Zmax has battery reverse connect protection
Zmax PCB allows 5 Amperage output limit
Zmax button never gets stuck there's a 360° turn around
ZMAX comes with a 6 month manufactory warranty
Menu:
1. Uu- Voltage up 2. Ud- Voltage down 3. So- Standby / on/off 4. Uc- Battery voltage check 5. Ds- Display change / Resistance Ω/Voltage output/Voltage under load 'live' 6. Lo- LED on/off 7. Up- Voltage power (Wattage setting) Po- Constant power operation Uo- Constant voltage operation Error codes : LOR---Lower resistance indication; If the resistance is below 1.2ohm,the display will show "Low Load". LOU---Lower voltage indication. If one 18650 battery voltage is below 3.4V or 2 18350 batteries Superposition voltage is below 6.4v,the display will show "Low Voltage". WSC---Short circuit indication. If cartomizer/atomizer output port short-circuit, the display will show "Warning Short Circuit". Low Battery Indicator --- When the battery gets low the red lighted pushbutton will slowly flash indicating that your battery is low.

|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 31 lis 2012 15:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Smok ZMAX Variable Wattage/Voltage - Stainless Steel Starting at: US$125.00 125 reward points
This ZMAX MOD is the latest Verion! Added the eight menu---RMS Function
Features: 1) ZMAX has added the RMS Function, when you use two 18350 batteries, the output voltage will be as accurate as when you use one 18650 battery; 2) ZMAX is a Variable Voltage and Variable Wattage Device; 3) Zmax can be adjusted from 3.0 - 6.0V volts in 0.1 volt increments; 4) Zmax can adjust power from 3.0 - 15 watts in 0.1 watt increments; 5) Built-in three digit display allows you to visually adjust your voltage, LED blue display; 6) Zmax can use one IMR 18650 Battery with existing battery cap, or use a pair of IMR 18350's with an extension battery cap; 7) Zmax has battery reverse connect protection 8) Zmax PCB allows 5 Amperage output limit 9) Zmax button never gets stuck there's a 360° turn around
Menu: 1. Uu- Voltage up 2. Ud- Voltage down 3. So- Standby / on/off 4. Uc- Battery voltage check 5. Ds- Display change / Resistance Ω/Voltage output/Voltage under load 'live' 6. Lo- LED on/off 7. Up- Voltage power (Wattage setting) Po- Constant power operation Uo- Constant voltage operation 8. RMS Function
Error codes:
LOR---Lower resistance indication; If the resistance is below 1.2ohm,the display will show "Low Load".
LOU---Lower voltage indication. If one 18650 battery voltage is below 3.4V or 2 18350 batteries Superposition voltage is below 6.4v,the display will show "Low Voltage".
WSC---Short circuit indication. If cartomizer/atomizer output port short-circuit, the display will show "Warning Short Circuit".
Low Battery Indicator --- When the battery gets low the red lighted pushbutton will slowly flash indicating that your battery is low
Warranty: 6 Months
Eto vako treba biti na Ver2
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 31 lis 2012 19:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Kaj to mene briga ak nemam 18350 baterije?! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 01 stu 2012 01:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Gledam ja, gledam i gledam ... kako se povijest ponavlja. Sada imamo Root Mean Square, na proljece cemo imati PMPO a na jesen stize ... ne znam muzicka snaga? Kinezi su poceli ovladavati ekonomskom matematikom s kraja sedamdesetih. Sto nas dalje ceka, V16 na MOD-u? Sesnaest ventilska tehnika je bila uvijek jasna - 20% povecanje u snazi motora. A onda su se ekonomisti prije 10 godina sjetili da bi bilo zgodno imati V16 na zadnjoj haubi makar se snaga ne mijenjala ili promijenila za 2-3%. Danas imamo aute od sto konja koji ne mrdaju s mjesta sa svojih 14 sec od 0-100km/h. Stari polukrepani stojadin to ostavlja u oblaku dima. A kad se nadjes u skarama izmedju dva slepera i stisnes gascinu comp ti javi: - A ne, ne ja sam odlucio stediti benzin.
Ne znam, sto vise starim valjda se pretvaram u pickicu i bude mi se majcinski osjecaji: Zastiti vapere koji silom zele potrositi novce u nesto novo i svijetlucavo. Braco kinezi cuvajte se, lakat je spreman.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 01 stu 2012 08:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
D@DO je napisao: Kaj to mene briga ak nemam 18350 baterije?!  Pa, pričekaš da Z-max 1 pojeftini na nekih 30-tak$ 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 01 stu 2012 08:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ne znam, sto vise starim valjda se pretvaram u pickicu i bude mi se majcinski osjecaji: Zastiti vapere koji silom zele potrositi novce u nesto novo i svijetlucavo. Braco kinezi cuvajte se, lakat je spreman.
To je istina, ovo s pickicom. Ma treba imat stroj koji daje konstantnu (jednaku) struju na atty i fertik.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Z-Max...:) Postano: 01 stu 2012 09:55 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ma treba imat stroj koji daje konstantnu (jednaku) struju na atty i fertik. AMIN 
|
 |