| Autor |
Poruka |
|
bruc
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 18:40 |
|
|
barbas je napisao: A sudeći po opremi i odgovoru neki stariji vaper kojemu je dojadilo objašnjavat A napisaće valjda šta je i odakle mu mod kad nađe ovaj thread  I ja se nadam, jer ono sta sam uspio vidjet ODLICNO izgleda 
_________________  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 18:41 |
|
|
barbas je napisao: A sudeći po opremi i odgovoru neki stariji vaper kojemu je dojadilo objašnjavat A napisaće valjda šta je i odakle mu mod kad nađe ovaj thread  Čisto sumnjam vjerovatno ga skriva ko zmija noge 
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 18:44 |
|
|
vapeman je napisao: barbas je napisao: A sudeći po opremi i odgovoru neki stariji vaper kojemu je dojadilo objašnjavat A napisaće valjda šta je i odakle mu mod kad nađe ovaj thread  Čisto sumnjam vjerovatno ga skriva ko zmija noge  hahahahaaaa ma naci ćemo ga hahhaaaaa i otet mu ga !!!!!!!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 21:42 |
|
|
|
taman dodjem doma da napisem rijec dva o modu, nisam ni spaval od sinoc, taman zavrsaval graviranje natpisa nocas... kad ono gle sto se dogodi!! nakon 36 sati utroseno na skiciranje i dimenzioniranje i 72 sata rada na cncu (usputno sa normom) nemogu ni predstavit svoj rad kak se spada jer drugi guraju nos gdje god stignu!!!
fala bruc!! drugi put mi ga iscupaj iz ruke i reci da si ga ti napravio jer nema moj TM znak gore!! od jada i tuge odlucio sam ne napravit recenziju moda niti ga uopce predstaviti ovdje na forumu...sad ga ne zelim ni nosit van kuce,bit ce za parenje po doma da nebi bilo pitanja-a kaj je toooo??! a vi se pitajte zasto....
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 21:53 |
|
|
 LAŽEŠ razbojniče... 
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
bruc
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 21:54 |
|
|
|
Ne kuzim sta si time htio reci?
Sent from my Xperia using Tapatalk 2
_________________  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein
|
|
 |
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 22:00 |
|
|
vulja je napisao: taman dodjem doma da napisem rijec dva o modu, nisam ni spaval od sinoc, taman zavrsaval graviranje natpisa nocas... kad ono gle sto se dogodi!! nakon 36 sati utroseno na skiciranje i dimenzioniranje i 72 sata rada na cncu (usputno sa normom) nemogu ni predstavit svoj rad kak se spada jer drugi guraju nos gdje god stignu!!!
fala bruc!! drugi put mi ga iscupaj iz ruke i reci da si ga ti napravio jer nema moj TM znak gore!! od jada i tuge odlucio sam ne napravit recenziju moda niti ga uopce predstaviti ovdje na forumu...sad ga ne zelim ni nosit van kuce,bit ce za parenje po doma da nebi bilo pitanja-a kaj je toooo??! a vi se pitajte zasto.... kaj je bilo Vulja kaj si ljut ?
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 22:07 |
|
|
Ma zajebavam se Inače ako je to tvoj uradak svaka čast 
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 22:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Onda Brucu slijedi avatar.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Sneaky Preview! Postano: 13 tra 2013 22:23 |
|
|
Pa jel moguće da je naletio na njega  ???...a čovjek se toliko trudio sad mu ode recenzija,nema veze,pohvale će biti za taj ogromni trud,evo svaka čast od mene,koliko vidim stvarčica je hebena! 
|
 |