| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 14 kol 2012 16:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
lumalju
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 15 kol 2012 08:11 |
|
|
E hebiga ja prije pet dana naručio crni v-max, a ono sad imaju ljepši za samo 10$ razlike. Čekaj performanse su iste ili...? Kažete igračka za malu djecu.... Lijepo sam vas pitao šta da uzmem, ali koliko sam skužio svi veterani imaju neki mod iz kućne radinosti. Onda neka mi vmax bude jedna stepenica prema gore. A slijedeći će mi biti definitivno custom made PV by Frank. Čovijek ima dara i znanja, još kad bi imao kvalitetne legure istokarene baš svrsi shodne mogao bi se i oparit. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 15 kol 2012 08:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
lumalju VV mod je vjerojatno najbolji izbor za pocetnika. Promjenama napona lako moze otkriti sto mu odgovara. Ali kad jednom otkrije sve svoje tajne prebacit ce se na kvalitetan 18650 mod. A backup mora uvijek biti pri ruci.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
lumalju
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 15 kol 2012 08:19 |
|
|
 Slažem se u potpunosti! Malo me pati voltaža na vmax-u. Kažu da nije recimo 4.2V isto kao i na provariu ili lavi, nego je poprilično veća skoro za 1V. Objašnjenje na videu od 20min.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 15 kol 2012 11:35 |
|
|
Nisam ja pocetnik Kinta... Mjesecima koristim samo VV modove.....nisam dirnuo mehanicki mod Tebi je reper RN atomizer pa se prema njemu orijentises i imas pravo,kad bi ja koristio takvo nesto ne treba mi VV mod nego bi iskljucivo koristio Devil's Marble na 5V... E sad drugo pitanje,zasto ne mogu koristiti VV mod na konstantnoj voltazi od recimo 4.8V koji duplo manji od Devila?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 15 kol 2012 12:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: E sad drugo pitanje,zasto ne mogu koristiti VV mod na konstantnoj voltazi od recimo 4.8V koji duplo manji od Devila? Ma sto nebi mogao? Ali gle sad ovo. S malim baterijama ces jako tesko izgurati dan, a s 18650 i dva dana. Malim baterijama nakon pocetnog dijela jako pocne padati struja koju mogu dati, 18650 drzi dan i pol dovoljno jako struju koliko god atty moze progutati. Ne kazem da s malim baterijama ne mozes dobro pariti. Ali velika baterija daje konstantu koju mala ne moze.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 15 kol 2012 13:05 |
|
|
|
Kinta daj ne zezaj,ti opet pricas o nekakvoj konstanti ali kad je mehanicki mod u pitanju.Dobar VV mod ima konstantan napon (ne svaki VV) ,mehanicki mod nema konstantan napon.
Sto se tice 18350,i ja sam isto mislio dok nisam poceo da koristim ovaj mali modic sa 2 X 18350....s njima prodjem 3 ml tekucine a to je sasvim solidno,na kraju krajeva nesto moras zrtvovati za bolje parenje a u ovom slucaju to je kapacitet baterije. Sto se tice konstante....pa o tome i govorim,sa mehanickim modom nemam konstantu osim ako ne stavim "The Kick" u njemu koji kosta 40 eura,sa VV modom parim na onu voltazu koju podesim od pocetka (kad su baterije frisko napunjene) do samog kraja kad mod pokaze "LOW" na displeju (kad su baterije skroz prazne)... Da se razumijemo,ne uporedjujem mehanicki i VV mod....uvijek bi platio dobre novce na dobar mehanicki SS mod,za VV bi dvaput promislio i opet se ne bih osudio da dam vise od 100-tinjak dolara.Kad pronadjes nirvanu od atomizera koji je konstantno dobar,recimo Line kojemu mozes svaki put napraviti setup kako tebi odgovara onda mehanicki mod je zakon i ne treba ti nisto drugo,ali kad zelis (kao ja) isprobavati razne i svakakve modele attyja koje postoje onda ti je potreban i VV mod,i to ne bilo koji nego dobar VV mod (kao sto je V-Max) koji ima limit na 5A i koji za razliku od ostalih moze upogoniti bukvalno sve sto postoji na trzistu... Ne pricam na pamet,mjesecima se zezam kod kuce i sklapam gadgete kako bi pronasao najbolju varijantu za najbolje moguce parenje.Iskreno,ono sto 80% parioca smatra vrh parenjem meni je smijesno...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 15 kol 2012 14:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Kinta daj ne zezaj,ti opet pricas o nekakvoj konstanti ali kad je mehanicki mod u pitanju.Dobar VV mod ima konstantan napon (ne svaki VV) ,mehanicki mod nema konstantan napon.
he he napon je stalan ali je struja promjenjiva. Snaga je umnozak napona i struje P = U x I Ako struja pada badava ti stabilan napon jer ce snaga padati.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 29 kol 2012 11:14 |
|
|
Evo mog novog ljepotana Na njemu je Mini Vivi... 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Smoktech V.V.....coming soon ;) Postano: 29 kol 2012 12:08 |
|
|
|
Predivan je!! Zavidim ti. Daj ga malo šaltaj gor-dol sa voltažom pa da vidimo utiske.
|
|
 |
|
 |