| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 08 vel 2013 16:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Forrest je napisao: Ja sam ovih mjesec dana od kada ga imam koristio samo 18350 baterije (u paru ili češće pojedinačno) i sve je bilo dobro. Danas mi stiglo i 2 para 18650. Ove http://dx.com/p/genuine-panasonic-18650 ... air-121452 rade dobro i trebale bi biti kvalitetne (nigdje na njima ne piše ime ni kapacitet ??- baš kao na slici) To jesu (valjda) Panasonic 3100mAh bez PCB, ali ... Nisam dokucio o cemu se radi medjutim DX prodaje losije baterije nego sto Panasonic u stvari jesu. Mjerenjem se dobiva 15% manji kapacitet nego sto je kod ostalih takvih Panasonic baterija. Sve Li-Ion baterije dolaze na 40% napunjenosti i to je pravilo za takvu vrstu baterija. Medjutim s DX-a dolaze potpuno napunjene. Nigdje osim na DX-u nema tih baterija za manje od 11-12$ Cim su negdje ljetos osvanule na DX-u uzeo sam par. Rade one i dalje ali razlika se vidi. Izvana su potpuno iste ali iznutra nisu. Kako DX mulja nemam pojma. Neke moje misli idu u smjeru da su u Japanu uzeli baterije koje je Panasonic izdvojio kao nesukladne, pa kako nema oznake proizvodjaca ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 09 vel 2013 01:18 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
malo sam tražio te - Panasonic baterije i po drugim web shop-ovima i koliko se vidi iz slika isto izgledaju i na drugim mjestima (tj bez imena i kapaciteta) pišu samo neke opće stvari - tip, neki kodovi i upozorenja o čuvanju i jedini suvisli i razumumljiv podatak je "made in japan" bez ikakvih kineskih slova... a kada sam je stavio u vamo - pisalo je da je 3,7 v - što je neka normalna "polunapunjenost" Za ovaj drugi par što mi ne radi mogao bih znači biti problem pcb, ako je, neka i ostane tako - neću ih guliti (bar za sada) možda zatrebaju za nešto drugo. Sada za početak imam sasvim dovoljno (zapravo kao i svega drugog oko parenja i previše). Pa tako imam i tri para 18350 s tim da mi je 2 para naizmjence bilo u uporabi (uz twistove) a onaj treći "ćući na klupi"... sve mi je stalno nešto trebalo i treba - moš mislit. Par ljudi oko mene što su počeli s parenjem kao i ja prije dva - tri mjeseca imaju svoju jednu baterijicu punjač i jedan ili u najboljem slučaju tri -četiri klira i sretno i zadovoljno pare i osim tekućine ništa im ne treba (jer za ništa drugo i ne znaju) za opće zodovoljstvo izazvano divotom parenja...Tako da ... 
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 24 vel 2013 22:03 |
|
|
|
 |
|
 |
|
max
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 24 vel 2013 22:09 |
|
|
|
na VaporBreak su metalni za ovaj neznam
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 24 vel 2013 22:34 |
|
|
|
Moj je s vaporbreaka . a ovaj je ss + 2 vivi nove pa sam mislio iznenadit prijatelja s kompletom. Moj je gun black i sve radi perfektno jedino što je pun ogrebotina , a ss bi se bolje nosio s tim.
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 19 tra 2013 15:40 |
|
|
|
Jedna stvar me zainteresirala... jel zna netko gdje se proizvodi Vamo? Tj. da li postoji "original" i kopije? Nisam nigdje našao da se navodi firma, kao npr. L-Rider kod Lave...
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 19 tra 2013 15:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 19 tra 2013 17:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
spavle je napisao: Vamo je toliko popularan da me cudi sto nisu pobrojani svi proizvodjaci. Mogli bi probat. http://www.esmoke-ksd.com/http://www.sztobeco.com/... malo sam zagrebao i nasao preko 10 proizvodjaca 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 19 tra 2013 17:48 |
|
|
A u prodaji čak nemaju ni podverzije... onda se postavlja pitanje šta mi ovdje zapravo uspoređujemo... i da li postoji, a sigurno postoji, razlika u kvaliteti... 
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV Postano: 19 tra 2013 22:03 |
|
|
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |