| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 21:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Marllow je napisao: Ovo sam u stvari trazio. Imam ProTank...ove i ova metoda bi, manje vise, trebala raditi isto s njima. Nema orginal grijace za kupit u hrvatskoj pa sam mislio probat ovo kad odapnu ova 4 koje imam sad. Ako ti nije problem, imam nekoliko pitanja. Ovaj donji dio kad vec stavis nove grijace natrag u postolje i ove zice vire van, kaj s njima? Isto tako, je ovo to sto trebam: http://www.mtmstore.eu/product/nikal-kr ... rijaca-2m/http://www.mtmstore.eu/product/silikatn ... iberglass/I koliko mm fiber? To je to NiCr ili Kanthal po izboru i silikatna špaga ( silica wick ) Ja koristim 0,20 khantal za grijač, za središnji wick uzmem 3 mm silica wick za flavor wick uzmem 1 mm silica wick ili raspletem pola 2 mm silica wicka. Flavor wick treba pažljivo raširiti i rasporediti iznad grijača, Za one žičice što vire naokolo koristim "Glogi" škarice: 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 21:43 |
|
|
Tip za vraćanje gumica: Ko maže taj i vozi. A taj šaraf ti stvarno ne treba. 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 21:44 |
|
|
Šeraf je mraq 
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 21:47 |
|
|
|
Ne ne, kuzim da ih odrezes. Ono sto sam mislio je dali se trebaju spojiti negdje na postolje ili omotati oko necega ili...? Ovaj dio gdje stavljas gumice mi nije sasvim jasan.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 21:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Imaš na youtube video prezentacije ja ću ukratko Uglavnom imaš postolje u obliku cijevi sa stražnje strane je tu jedan štift ( + pol ) i između štifta i cijevi tijela je gumica. Kada rastavljaš izvušeš taj štift i gumicu. Kada sastavljaš staviš gore u ležište gijač omotan oko wicka i žice provučeš kroz središnju cijev. Uzmeš onu gumenu cjevčicu i natakneš ju na jedu žicu grijača i polako ju utisneš u cijev u bazi postolja tako da jedna žica ide kroz središte gumene cjevčice a driga žica grijača "zaglavi" između gumice i središnje cijevi. Poslije toga se štift natisne unutar gumene cijevčice da pritisne žicu zavojnice koja ide groz gumenu cjevčicu.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 22:01 |
|
|
|
To je to. Hvala, spavle!
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 22:52 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Valja napomenuti i da žica koja ide ispod gumice smije dirati stijenku, a ona što prolazi kroz gumicu i ide ispod štifta ne bi smjela jer onda imaš kratki spoj. Najbolje je ako ne dira stijenku ni jedna žica.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: T3 i MT3 Rebuild Postano: 05 lip 2013 23:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Gledam seraf i razmisljam o genesisu. Blago konusni seraf i blago konusna zavojnica pa na mesh, gore cvrsto na mrezici a dolje vise labavo. Pitam se bi li se dobilo tako nesto s ravnomjernijim grijanjem?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |