| Autor |
Poruka |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 26 srp 2013 18:46 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
za ovo moraš imat finomehanički tečaj barem završen 
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 26 srp 2013 18:53 |
|
|
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 26 srp 2013 19:01 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
Jole84 je napisao: car, kod mene bi sve to u kantu letilo
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 27 srp 2013 02:06 |
|
|
|
nudi mi Rombo Wang i Tobeca
20 kom 35$/kom 50 kom 30$/kom 100 kom 25$/kom
vjerovatno se da jos pregovarati o cijeni
pa ako neko zeli organizirati GB ,,,prosljedim mu kontakt
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 27 srp 2013 12:40 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Jole84 je napisao: Stigao i na Vaporfreak 59€ ali skladište ispražnjeno u trenu https://www.vapor-freak.de/Neu-im-Sortiment/HerculesImaju ih na stanju od jučer. Coupon code za 5% Off - 2012BLACK S dvije extra keramike i dostavom ravno 70 eura...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 09 kol 2013 12:49 |
|
|
Kinta i Corto,ima li sanse da vas dvojica popijete pivo na moj racun i usporedite Herculesa i Tobeco Ithaku? ...ovako cete:  ----->  ----->  ----->  ----->  ----->  ---->  ---> 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 09 kol 2013 16:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Kinta i Corto,ima li sanse da vas dvojica popijete pivo na moj racun i usporedite Herculesa i Tobeco Ithaku? ...ovako cete:  ----->  ----->  ----->  ----->  ----->  ---->  ---> Tesko bez da se neke stvari cudom poklope. Ali nema ni neke potrebe jer Tobecco Ithaka je krasno izglancano govno. Upotrebljivo za onog koji tek pocinje pariti pa ne zna da to ne treba biti tako. Ovaj vikend sam namjenio uzeti malo vremena da vidim sto se tu moze preraditi jer ovakva moze samo u smece.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 10 kol 2013 09:33 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Samo da dodam par riječi da se ne bi netko zaletio. Ithaka u odnosu na Odyja ima samo 2 prednosti - mogućnost dual coila i regulaciju dotoka zraka. OK, tu je i mogućnost štelanja kontakta center pina. Za moj pojam je sve ostalo na strani Odyja: kvaliteta pare, izražajnost arome, jednostavnost slaganja setupa. Aromu i paru donekle regulirate regulacijom dotoka zraka i otvaranjem LC-a. Međutim, Ody i bez toga ima uvijek istu, izraženiju aromu, pa ako niste dual coil freak a imate Ody ili Nautilusa, nemate u biti za čim žaliti.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 10 kol 2013 14:57 |
|
|
|
Ovoj koju sam ja dobio na donja baza je dobro napravljena navoji i sve ostalo je odlično sve uredno paše na mjesto , tank je sasvim druga stvar pretanko i nevjerujem da je ss ako jeste onda je žnj kvalitete . mali pritisak sa strane na gornjem dijelu tanka i plastični dio tanka iskače iz navoja , dijelovi s ithake pašu na terminator/nautilus tako da je bar po tome vjerna orginalu. kontrola zraka uredno radi ali je prsten labav u navoju tako da će normalna upotreba uzrokovati pomicanje prstena . ( lako riješivo ali eto ) . ako bude radila kako valja ( nisam je isprobao ) opet neće bit za nekog ko nije nježan s modom jer je tank loše napravljen i manji pad će izbaciti srednji dio tanka .
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 10 kol 2013 17:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Premjestio sam ovih par postova ovdje.
Rastavio ithaku i po svemu sudeci sve ce biti lako rjesivo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |