| Autor |
Poruka |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 17 sij 2014 18:15 |
|
|
Valter je napisao: Već sam više puta rukama i nogama pokušavao objasniti kako to radim setup po novom principu (barem je meni novi). Ovako izgleda nakon 5 potrošenih tankova Fast Real cigar.  Mislim da se dobro vidi princip. Najbolje mi ovako radi od svih dosadašnjih setapova.  , 1 žica, otpor 2,2, vamo na 8 w. Real cigar naravski unutra  L U D I L O!!! 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 21 sij 2014 16:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Stigle rezervne keramike i plastični tankovi za Ithaku, ako ima zainteresiranih da naručim par komada ?
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 21 sij 2014 18:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
spavle je napisao: Stigle rezervne keramike i plastični tankovi za Ithaku, ako ima zainteresiranih da naručim par komada ? Zaintersiran za jednu keramiku i tri tanka.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 21 sij 2014 18:53 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
spavle je napisao: Stigle rezervne keramike i plastični tankovi za Ithaku, ako ima zainteresiranih da naručim par komada ? zinteresiran za keramiku i tank ako ima i Ukrainka može i nju u košaricu 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Damir 2
|
Naslov: Postano: 21 sij 2014 19:22 |
|
|
|
I ja bi jedan komplet. Ima li gumica za Ithaku?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 21 sij 2014 19:28 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
spavle je napisao: Stigle rezervne keramike i plastični tankovi za Ithaku, ako ima zainteresiranih da naručim par komada ? Zainteresiran za jednu keramiku i jedan tank
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 21 sij 2014 19:42 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
moze i meni jedna keramika i jedan tank ....... i mozda da se ovo premjesti u grupne narudbe radi preglednosti? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 21 sij 2014 21:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Sve keramike rezervirane ostalo je još par tankova
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 19:21 |
|
|
|
Eto danas stigla Ithaka i nakon duge i teške borbe i izgubljenih živaca i nekoliko sati uzaludnog vremena i potrošenog materijala napravio sam da ne kažem (kako se zove muški spolni organ) grrrr a lijepo mi je kolega rekao nije žvaka za seljaka ali ne ja čitam, ja se obrazujem, ja ..... sam nesposobna budala dobri moj Kanger Protank to je najbolji atomizer za nas nesposobne
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Klonirana Ithaka! Postano: 31 sij 2014 19:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Braja je napisao: Eto danas stigla Ithaka i nakon duge i teške borbe i izgubljenih živaca i nekoliko sati uzaludnog vremena i potrošenog materijala napravio sam da ne kažem (kako se zove muški spolni organ) grrrr a lijepo mi je kolega rekao nije žvaka za seljaka ali ne ja čitam, ja se obrazujem, ja ..... sam nesposobna budala dobri moj Kanger Protank to je najbolji atomizer za nas nesposobne 25 dana i odmah na Ithaku .... prvo malo prakse, treninga vježbe, naučiti osnovne stvari pa će mo onda na Ithaku 
|
|
 |
|
 |